neo
22. 2. 2019, 8:50
Holky, co máte pomalý hrnec. Dáváte pod něj nějakou izolační podložku, když vaří? Nebo ho máte jen na lince?
neo
22. 2. 2019, 14:25
@neo
Holky, děkuju. Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli jste zkoušely trhané vepřové maso? V receptu píšou, že se má maso vložit v celku. Já nevím, jestli ho předtím nemám nějak osmahnout a jestli fakt celý kus? A jestli když je v receptu nízký, nebo vysoký výkon, tak jaký si vyberete? Jakou variantu si vyberete a jestli je v tom rozdíl?
kohnova2
22. 2. 2019, 9:21
@neo
Já mám takové to skleněné prkénko - desku. Tak ho vždycky postavím na ni. Ale je to spíš pro můj klid Jinak na diskusích na FB většinou píšou, že ho mají normálně na lince.