Zobrazit přihlášovací formulář

Dovolená s dětmi v zahraničí

Založit nové diskusní téma
Výchozí avatar
anib 9. 3. 2020, 18:54
Prosím, proč všichni jezdí na Kronplatz ? Nemyslim ted, ale i vloni. Čím se to středisko odlišuje od jiných v Italii. Já nedám dopustit na Sela Rondu a Bormio Livigno. Tak čím je toto tak výjimečné ?
macekd 9. 3. 2020, 20:35
@anib Byli jsme 5x ,-) no především je to pro relativně z IT nejblíž, dobře dostupné, v podstatě přes celé Rakousko dálnice, pak už jen kousek. A teda do středisko je obrovské, jedná se o několik propojených údolí a podmínky skvělé i v polovině dubna. 30tisíc lidí se tam rozplyne a celej den je nepotkáte. Pak je to ideální pro malé a mladší děti, nahoře kolem zvonu mraky modrých sjezdovek, snowpark, měřený úsek pro odvážnější. A taky pro lepší lyžaře černý Sylvester + nejdelší sjezdovka v Alpách. Ony ty dolomity jsou i tak jako na pohled hezčí. Cenově je průměrný, spíš levnější. V ubytování vždy vřelý přístup, v Rakousku o poznání slabší. A hlavně - v restauraci obsluhují Čech a Slovák. Takže se domluvím i já |:o) Z Rakouska jsme projeli Sölden, Kaprun, Kützbiel, ale Kohout je prostě lepší, no (H) Edit: dnes nám odpískali opět Rakousko, takže z5 do Jeseníků za Spánkovou (H)
Zrušený účet 9. 3. 2020, 19:24
@anib slouží to jako výzkumák pro výrobce sněžných děl.takže technický sníh je tu kvalitní,nekříží se tu moc sjezdovky - je to bezpečné.vždy se jednoduše dostanete na point u zvonu,jezdí kolem vlak - ze stanic vedou lanovky nahoru, příjemné středisko - blízko od dálnice i hranic s Rakouskem,Livigno,Bormio je daleko, Sela Romda je fajn,ale na přejíždění,na Kromplatzu přejíždění není

Vybrali jsme pro vás

Kategorie