Zobrazit přihlášovací formulář

Pračky a sušičky prádla

Založit nové diskusní téma
Výchozí avatar
Leňula*B 10. 5. 2020, 10:39
Dobré dopoledne, holky prosím Vás, potřebuji novou sušičku, máme doma pár psích i kočičích kamarádů, tož od staré sušičky jsem zvyklá cištit vnitřní filtr po každém sušení, a byl opravdu plný chlupů. Ted vybírám jinou a píše se tam že: AUTOMATICKÉ ČIŠTĚNÍ FILTRU Udržování čistého filtru je nezbytné pro dosažení optimální účinnosti sušičky. Nyní se můžeme vyhnout únavnému a nešikovnému čištění filtru pokaždé, když sušičku použijeme. Funkce Automatického čištění filtru totiž udělá špinavou práci pro nás! Zatímco se naše oblečení suší, filtr se čistí průběžně sám! Tož děvčata, kam jde ten *brajgl*? *-) TO přece musí někam jít, a pak jen sebrat? máte prosím zkušenost? děkuji moc (F) (F)
Zlatenka 10. 5. 2020, 15:27
@Leňula*B Vlastní zkušenost nemám, ale v návodu se píše, že - Sušičky s touto technologií nemají filtry ve dvířkách, ale před kondenzátorem. Během sušicího cyklu se kondenzátor i filtr několikrát automaticky propláchnou a nečistoty a vlákna z oblečení se shromažďují v nádobce ve spodní části spotřebiče. Inteligentní senzory vás upozorní, až bude třeba nádobku vyčistit. Pouze jednou za cca 20 cyklů ji jednoduše vyjmete a opláchnete. Technologie AutoClean šetří váš čas i námahu a udržuje sušičku v perfektní kondici. Neporadím, kam jde ten brajgl, ani v tady poradně se na tohle odpověď nenajdete, Docela jsem pročítala diskuse i poradnu, když jsem vybírala sušičku pro sebe, na tohle tady v poradně odpověď nenajdete (jak píše paní Anna) Za sebe můžu tedy napsat, že radši po každém sušení "stáhnu" z filtru ve dvířkách suchou "plsť´" případně opláchnu vodou,než jednou za čas čistit asi nepříliš vábnou mokrou hmotu.
Leňula*B 10. 5. 2020, 16:19
@Zlatenka děkuji, už jsem prolítla kde co, čtu , a snad co jsem pochopila, tak ten filtr by měl být ten spodní, u staré sušičky jsem ho měla a vždy po 30 sušičkách jsem ho jen vyndala a umyla, ted by to měla dělat voda, která se odpařuje při sušení, tož uvidíme, a budu doufat, že za ty prachy to tato sušička neumí, bo po těch zvíratech je vždy fakt brajgl (&)
Zlatenka (upraveno) 10. 5. 2020, 20:49
@Leňula*B Lenko, abyste si nepletla funkci SelfCleaning, kde zůstává filtr ve dvířkách sušičky, kterýs e čistí po každém sušení, ale nemusí se čistit kondenzátor nebo filtr dole, to se dělá automaticky vodou ze sušení a funkcí autoclean, kde není filtr ve dvířkách, všechen binčus jde dolů, kde ho jednou asi po 20 sušeních musíte vyčistit.
Leňula*B 10. 5. 2020, 14:53
@Leňula*B holky nemáte zkušenosti?
Lanna1 10. 5. 2020, 14:56
@Leňula*B Zkuste pohledat v poradně, nebo projet zpětně diskusi tady někdo psal o sušičce Bosch a měl zkušenost (F)
Leňula*B 10. 5. 2020, 15:07
@Lanna1 děkuji moc, já to hledala a Bosch mě nenapadl a při filtrování slova filtr je to samý Koronavirus (F)

Vybrali jsme pro vás

Kategorie