Zobrazit přihlášovací formulář
Výchozí avatar
neo 3. 5. 2021, 9:43
Neřešila jste některá pískání v uchu? Někdy jen píská, někdy do toho jakoby něco přeskakuje, jak kdyby tlak. Prostě zvuky v jednom uchu. Je to nepřetržitě. Už jsem to řešila, když jsem chodila plavat, tak jsem myslela, že je to z toho. Kapala jsem si před plaváním kapky do ucha. Asi to i na chvilku přešlo, nebo jsem to přestala vnímat. Ale teď je to zase dost. Našla jsem si, že by to mohl být tinnitus. Neřešila jste některá?
Zutau 3. 5. 2021, 9:52
@neo Řešila (F) ale jen tak, že jsem si na to prostě zvykla. Byla jsem tedy jednou na ušním poplachu a tím to haslo. Někdy to mám, někdy ne. Myslím si, že to někdy způsobuje krční páteř, alespoň u mě. Ale než jsem si zvykla, tak to bylo strašně nepříjemné :-S Nemohla jsem kvůli tomu i usnout
neo 3. 5. 2021, 10:24
@Zutau Taky co právě čtu, tak od krční páteře a téměř nikomu to stejně nezmizelo. A ten proplach ucha, je to hodně nepříjemné? Já to někdy vnímám více, někdy zapomenu, ale jakmile si to člověk uvědomí, je to hrůza.
sanitram 3. 5. 2021, 21:07
@neo Moniko dobrý večer, tinnitus má moje mamka už 40 let a bohužel i moje dcera. Mamka se s tím tak nějak horko těžko naučila žít, ale občas to má opravdu strašné. Vzhledem k tomu, že vidím, jak těžko se s tím žije, když to propuklo dceři, dost jsem zpanikařila..Máme za sebou vyšetření ORL i magnetickou rezonanci, kde nám doktorka neuroložka doporučila objednat se do PORADNY PRO ZÁVRATIVÉ STAVY..Říkala, že mají zkušenosti i dobré výsledky. Tam jsme ještě nebyli, jen píšu pro případ, že by Vás to zaujalo. Vím, jak to umí být hrozné, a bohužel s tím jen málokdo umí něco udělat...Dcera také rehabilitovala krční páteř, ale s tímto jí zatím nic nepomohlo. Navíc se jí problém po prodělaném Covidu ještě zhoršil...
Zutau 3. 5. 2021, 20:40
@neo Proplach ucha není nic strašného, jen jsem chvilku měla pocit, že jsem na kolotoči ,-) ale stejnak nepomohlo a pak už jsem to neřešila. Naučila jsem se to nevnímat, i když to z kraje nebylo jednoduché.
Dan.ka 3. 5. 2021, 9:51
@neo Moniko, 29. dopoledne se to tu řešilo. Zkuste pohledat (F)
neo 3. 5. 2021, 10:14
@Dan.ka kouknu (F)

Vybrali jsme pro vás

Kategorie