Zobrazit přihlášovací formulář
JanaPaulíková 24. 2. 2022, 17:02
Máte prosím s touto agenturou zkušenost? Syn si chce vyzkoušet focení a natáčení ale vstupní investice je dost vysoka. Popřípadě jestli se vám investice vrátila.
Výchozí avatar
anonymní jablko 1. 7. 2022, 18:27
Také jsme bohužel podepsali smlouvu, zaplatili nehorázné peníze. Na pohovoru bylo vše vymazlené, ale realita je úplně někde jinde. Už máme za sebou 4 focení + 1 natáčení, ale ani z jednoho jsme ještě nedostali ani korunu! Navíc několikrát zrušené zakázky , nejdříve Covid pak zase prý pro nedostatečný počet dětí ale jsem v kontaktu s 20 maminkama a všichni byly přihlášeni a na zakázku chtěly, takže mi to přijde opravdu hodně prapodivné. A i kdyby to tak bylo nikdy nám nepřišel třeba náhradní termín. Prostě divný a už teď vím, že jsme jim darovali16.500,-Kč. To co nám bylo naslibováno, tak ani špetka není pravda. Tak kdo váháte, nedělejte to ,já byla hloupá že jsem se více nepídila po recenzích. Jeďte raději s dítětem za tu cenu na pěknou dovolenou a pokud to dítě na to má prosadí se i v jiné agentůře která nežije z našich peněz.
Paciik 26. 5. 2023, 12:00
@anonymní jablko Dobrý den, @anonymní bluma,
opět si dovolím reagovat na starší příspěvek. Pokud máte stále platnou smlouvu, pošlete mi prosím konkrétní údaje do mailu spokojenost@fly-fly.eu, rád bych dal vše do pořádku. Ano, máte pravdu, během Covidu byla naše činnost výrazně omezena s ohledem na covidová opatření. Covid je naštěstí pryč a aktuálně rozšiřujeme počet měst, kde působíme, takže věřím, že mám možnost napravit Vaši negativní zkušenost. Napište mi prosím na můj mail a domluvíme se na společné nápravě celé situace.
Děkuji za Váš mail a přeji pěkný den.
Lukáš
Výchozí avatar
anonymní hruška 19. 4. 2023, 12:36
@anonymní jablko Přesně tak, vyhozené peníze.
Výchozí avatar
anonymní hruška 24. 4. 2023, 15:41
@anonymní hruška Lidi dávejte si opravdu pozor, co podepisujete!
KateřinaPrachařova 9. 8. 2022, 12:43
@anonymní jablko Děkuji za Váš komentář,také nám včera přišlo že jsme vybraní a máme se dostavit v sobotu.diky přečtení recenze jsem účast zrušila.
Paciik 26. 5. 2023, 12:06
@KateřinaPrachařova Zdravím Vás, @KateřinaPrachařova,
pokud Vám přišla informace o tom, že jste byli vybráni, určitě jste dostala i odkaz s informacemi o spolupráci. Účast na pohovoru Vás k ničemu nezavazuje, jsme tam s kolegy od toho, abychom Vám naši spolupráci a cíle vysvětlili a pokud se to bude Vašemu dítku a také Vám líbit, můžeme se domluvit na spolupráci. Pokud mi do mailu spokojenost@fly-fly.eu napíšete, ve kterém městě byste měla zájem o pohovor, zkusil bych se na daný pohovor také osobně zastavit, abych měl jistotu, že dostanete všechny potřebné informace a budete si moct sama udělat obrázek o tom, jak fungujeme.
Děkuji za přečtení a případnou reakci na mail a přeji pěkný den,
Lukáš
Výchozí avatar
anonymní hruška 24. 4. 2023, 15:35
@KateřinaPrachařova No to oni vezmou každého, kdo zaplatí a ještě se Vás ten blbeček ptá, jestli máte radost, že Vás vybrali. Nalákají Vás na zkušební focení a přitom se žádné nekoná a jen chtějí podepsat smlouvu, která je úplně nepřehledná a tlačí Vás do kouta. Prostě od těchto rádoby umělců ruce pryč!
Paciik 26. 5. 2023, 12:23
@anonymní hruška Dobrý den, @anonymní jablko,
zde bych jen rád uvedl na pravou míru informaci ohledně "zkušebního focení". První focení, které probíhá zhruba do měsíce, je opravdu tak trochu zkušební, protože zde si děti vyzkouší, jak to probíhá a aby věděly, co je může čekat v následujících zakázkách. Také bych Vás poprosil o informaci, v čem je smlouva nepřehledná. Vše je zde jasně definováno pro obě strany, navíc máte možnost smlouvu podrobně prostudovat a na případné nejasnosti se doptat. Osobně na tomto způsobu oceňuji možnost smlouvu konzultovat i s námi, ať se nějakému nepochopení vyhneme. Do kouta určitě nikoho netlačíme. Pokud jsou ze strany dětí nebo rodičů nějaké pochybnosti, tak smlouvu na místě určitě nepodepisujeme. Chceme se věnovat realizaci našich projektů, než se s někým hádat kvůli nepochopení spolupráce.
Pokud chcete Vaši negativní zkušenost dořešit, napište mi prosím na mail spokojenost@fly-fly.eu, zjistím si veškeré informace a budu se snažit dát vše do pořádku.
Děkuji,
Lukáš
Výchozí avatar
anonymní třešeň 24. 4. 2023, 15:42
@anonymní hruška Teď je tam chlap? Nám to přišlo podezřelé už podle těch šílených pravopisných chyb na webu.
Nic jsme nepodepsali, doma jsme se v klidu podívali na IČO, vyhledali si i diskuze na FB.
Paciik 26. 5. 2023, 12:28
@anonymní třešeň Zdravím Vás, @anonymní třešeň,
nevím přesně, na který pohovor reagovalo @anonymní jablko, ale některých pohovorů jsem se účastnil i já a ano, máte pravdu, i já jsem chlap :)
Avšak jestli Vás mohu poprosit o informaci, kde máme pravopisné chyby (opět prosím na mail spokojenost@fly-fly.eu ), předám podnět na kolegyni Pavlínu, která nám spravuje web, aby chyby opravila.
Moc děkuji za Vaši zprávu a přeji pěkný den.
Lukáš
FBB enjoyment s.r.o. 8. 7. 2022, 11:33
@anonymní jablko Dobrý den, děkujeme za Váš názor. Vzhledem k tomu, že nejsme agentura, ale produkční a edukativní společnost, je třeba chápat, že pracujeme naprosto odlišně.

Je nám naprosto podivné, že zde reagujete anonymně, jelikož nám žádná taková stížnost nepřišla. V případě, že byste s námi měla uzavřenou smlouvu, pak byste veškeré informace ohledně fungování společnosti věděla.

Zmiňujete, že pokud na to dítě má, prosadí se i v jiné agentuře, opět bychom rádi zmínili, že nejsme modelingová ani jiná agentura, ale produkční a edukativní společnost, která se zabývá především rozvojem sebevědomí dětí, které byly zpravidla poškozeny v rámci šikany, kyberšikany, pro společnost nedokonalého vzhledu a jinými faktory.

Co se týká zakázek a odměn, s tím jste byla dostatečně seznámena, a tak byste měla znát pravidla pro odměňování zakázek. Co se týká informací ohledně zakázek, jsou vždy včas vypsány a aktualizovány na našich webových stránkách v členské sekci. Zakázky jsou ovlivňovány mnoha faktory (v minulých měsících to byl například covid). Pokud dojde ke zrušení nebo přesunu zakázky, věřte, je to vždy až ten poslední krok, který není v našem zájmu.

Investovaná částka je investice především do Vašeho dítěte. A pokud víme, děti jsou vždy spokojené a získávají mnoho nových dovedností a zkušeností. Rodiče mají dost často odlišný pohled než samotné děti, o než nám především jde.
V případě, že jste našim členem, což z anonymního příspěvku nevyplývá, nás neprodleně kontaktujte na email, kde Vám rádi vše objasníme a situaci s Vámi dořešíme.

S úctou
Tým FBB enjoyment s. r. o.
Výchozí avatar
anonymní hruška 19. 4. 2023, 12:37
@FBB enjoyment s.r.o. Produkční společnost fakt vypadá jinak. Vy jste prostě podvodníci a nesnažte se to tady těma kecama lakovat na růžovo!

Vybrali jsme pro vás

Kategorie