Zobrazit přihlášovací formulář

Zajímavé knížky a spol.hry

Založit nové diskusní téma
Výchozí avatar
vlocka1 4. 11. 2023, 22:44
Dobrý večer. Jdu s prosbou o radu. Mám dvouletého syna a momentálně prožíváme období zamilovanosti do Spidermana. ,-) Chtěla bych mu na Vánoce koupit nějakou knihu s tímto hrdinou, ale problém je, že náš Honzík je malý ničitel a potřebovala bych pro něj knihu, která nebude mít formu listů, ale spíše tvrdé desky, jako např. u leporela. Neviděla jste prosím některá někde něco podobného? Velice děkuji za jakoukoli radu. Ocením a budu vděčná za každý tip i nápad.
ErikaVrana 15. 3. 2024, 13:34
@vlocka1 Obávám se že bohužel nic takového se opravdu nevyrábí. Klasické komiksy jsou časopisy nebo v knižní podobě, ale bohužel v lepolero nepo podobném vydání je asi neseženete. :( Ale a s tímto motivem je i dost hraček, oblečku a podobně, věřím, že jste si nakoenc poradila :)
Lucie-Anna 10. 11. 2023, 10:01
@vlocka1 Pracuji v knihkupectví a musím přiznat, že leporelo s hrdiny dospěláckých komiksů v nabídkách nemáme a nikdy jsme neměli. Asi Ti nezbyde nic jiného, než koupit něco jiného. I puzzle se Spidermanem se dělají pro větší děti (minimálně 20 dílků, takže pro dvouleťáky moc těžké).
vlocka1 23. 11. 2023, 21:51
@Lucie-Anna Děkuji moc za Vaši zkušenost. Opravdu jsem doposud na nic nenarazila.

Vybrali jsme pro vás

Kategorie