Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 146 návštěvníků)

Bezkonkurenční pstruh na přírodní způsob pečený v alobalu

0.0
Bezkonkurenční pstruh na přírodní způsob pečený v alobalu

Potřebné ingredience

Vykuchaní pstruzi, čerstvá nebo mražená petržel, citrón, máslo, sůl, alobal

Postup přípravy

1. Pstruhy očistíme, osolíme na povrchu i vevnitř, pokapeme citrónovou šťávou. Dovnitř dáme petržel a kousek másla.

2. Utrhneme si potřebné množství alobalu, kápneme na něj olej (nemisí být), položíme naplněného pstruha a zabalíme, tak, aby spoje byly směrem nahoru, vznikne nám taková jakoby lodička. Zabalené pstruhy dáme na plech nebo pekáč.

3. Pečeme při 200 stupních cca 40 minut. Pak pstruhy rozbalíme, pozor na horkou páru, a pečeme ješte dokřupava cca 10 minut.

Dobrou chuť.

Do osoleného a citrónem pokapaného pstruha dáme snítky petržele a kousek másla.

Zabalíme a dáme na plech nebo pekáč.

Na konci pečení alobal rozbalíme a necháme dopéct dozlatova.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie