Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí pekárny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Francouzská bageta

0.0
Francouzská bageta

Potřebné ingredience

400ml vody, 1a1/2 pol.lž. medu, 1a1/2 čaj.lžičky soli, 1a1/2 čaj. lž. cukru, 800g hladké mouky, 1a1/2 balíčku suchého droždí

Postup přípravy

Jakmile je těsto hotové, rozdělíme na 2-4 díly, vymodelujeme je do tvaru dlouhých bochníků (baget) a necháme odležet po dobu 30-40 minut. Uděláme v horní části několik šikmých zářezů a upečeme bagety v troubě. Vyzkoušela jsem, chutnalo nám.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

šašula 21. 8. 2011, 19:32
Dneska jsem pekla a jsou opravdu dobré,jen teda příště vynechám ten cukr,byly sladší (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie