Roláda z Pangase
Potřebné ingredience
Ingredience: * 2 filety Pangasia * 1 malá cuketa * 3 lžičky mandlových lupínků * sůl,pepř, máslo Na omáčku: * 2 lžíce másla * 1 lžíce citronové šťávy * 5 lžic zakysané smetany * 2 lžíce mletých mandlí
Postup přípravy
Počet porcí: 4
Doba přípravy surovin: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Přibližná cena: 100 Kč
Postup přípravy: Každý filet překrojíme napůl,vzniknou nám 4 porce. Z cukety podélně ukrojíme 4 slabé plátky stejně dlouhé jako filet. Mandle opražíme nasucho na pánvi .Filé z obou stran osolíme a opepříme. Na každý dáme plátek cukety a mandle. Zavineme a sepneme párátky. Dáme do ohnivzdorné vymazané misky, poklademe máslem a upečeme v troubě. Mezi tím si připravíme omáčku. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme citronovou šťávu a zakysanou smetanu. Jen prohřejeme! Odstavíme z ohně a vmícháme mleté mandle. Na talíři rybu přelijeme omáčkou. Podáváme s rýží
Doba přípravy surovin: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Přibližná cena: 100 Kč
Postup přípravy: Každý filet překrojíme napůl,vzniknou nám 4 porce. Z cukety podélně ukrojíme 4 slabé plátky stejně dlouhé jako filet. Mandle opražíme nasucho na pánvi .Filé z obou stran osolíme a opepříme. Na každý dáme plátek cukety a mandle. Zavineme a sepneme párátky. Dáme do ohnivzdorné vymazané misky, poklademe máslem a upečeme v troubě. Mezi tím si připravíme omáčku. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme citronovou šťávu a zakysanou smetanu. Jen prohřejeme! Odstavíme z ohně a vmícháme mleté mandle. Na talíři rybu přelijeme omáčkou. Podáváme s rýží
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé