Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Velikonoční perníčky

0.0
Velikonoční perníčky

Potřebné ingredience

45dkg hladké mouky, 13dkg moučkového cukru, 2 lžičky perníkového koření, 1 lžička sody, 15dkg Hery, 2 celá vejce, 2 polévkové lžíce medu

Postup přípravy

těsto není potřeba nechávat dlouho odpočinout,většinou tak půl hodiny po zadělání hned vykrajuji a peču,perníčky jsou měkkoučké hned po upečení

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kopretina123 5. 4. 2014, 12:53
Zkuste někdy těsto nechat odležet, třeba i několik dní, perníčky budou chutnější. To odležení je důležité, aby se v těstě prolnuly chutě a vůně.
IvaVl 5. 4. 2014, 11:03
(Y) (Y) (Y) (Y) peču je stále a jsou nejlepší |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie