(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Velikonoční perníčky
Potřebné ingredience
45dkg hladké mouky, 13dkg moučkového cukru, 2 lžičky perníkového koření, 1 lžička sody, 15dkg Hery, 2 celá vejce, 2 polévkové lžíce medu
Postup přípravy
těsto není potřeba nechávat dlouho odpočinout,většinou tak půl hodiny po zadělání hned vykrajuji a peču,perníčky jsou měkkoučké hned po upečení
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kopretina123
(upraveno)
5. 4. 2014, 12:53
Zkuste někdy těsto nechat odležet, třeba i několik dní, perníčky budou chutnější. To odležení je důležité, aby se v těstě prolnuly chutě a vůně.
IvaVl
(upraveno)
5. 4. 2014, 11:03
peču je stále a jsou nejlepší