Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Klasika - řízky naruby

0.0
Klasika - řízky naruby

Potřebné ingredience

vepřová krkovice, strouhanka, vejce, anglická slanina, cibule, sůl, pepř, česnek.

Postup přípravy

Krkovice nakrájíme na plátky. Ty potřeme utřeným česnekem, osolíme, opepříme. Do plátků vklepeme strouhanku, poté namáčíme do rozšlehaného vejce. Zprudka smažíme na oleji z obou stran.
Dáme do zapékací misky, přilijeme i zbytek oleje z pánve, posypeme nakrájenou anglickou slaninou, zasypeme nakrájenými kolečky cibule (pořadí můžeme i otočit - dáme prvně cibuli, poté plátky anglické). Zapékáme ještě cca 25 minut.
Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie