Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Vinná klobása na černém pivu

0.0
Vinná klobása na černém pivu

Potřebné ingredience

1 kg vinné klobásy, 200 g anglické slaniny, 2 větší cibule, 3-4 stroužky česneku, olej, sůl a pepř, 200 g rajčatového protlaku, 200 ml černého piva, 2 lžíce cukru

Postup přípravy

Z vinné klobásy stočíme deset středně velkých šneků a sepneme je špejlí. Pak je z obou stran krátce osmahneme na oleji a dáme do pekáčku. Do stejné pánve dáme slaninu nakrájenou na nudličky a vyškvaříme ji. Přidáme cibuli a česnek a 5 minut smažíme, pak vmícháme protlak, cukr a černé pivo. Osolíme a opepříme podle chuti, směsí přelijeme klobásky a pečeme 15 až 20 min. v troubě při 200 ºC.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

zuzka89 16. 3. 2012, 13:00
To vypadá dobře (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie