Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Krém do pražského koláče

0.0
Krém do pražského koláče

Potřebné ingredience

300 ml mléka, 5 dkg másla, cukr podle chuti - cca 3 lžíce, 1 vanilkový pudink, 400 ml šlehačky, 1 ztužovač šlehačky

Postup přípravy

Většinu mléka přivedeme k varu, přidáme máslo, cukr a ve zbytku mléka rozmíchaný pudink. Povaříme a cháme vychladnout (když se povrch mírně pocukruje, neudělá se škraloup). Vychladlý puding rozšleháme a opatrně do něj zamícháme ušlehanou šlehačku se ztužovačem.
Dávka je do 4 koláčů z 500 g mouky. Těsto jsem dělala podle receptu z mmb - ID 34066.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie