Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Rybí filé na maďarský způsob- z jednoho hrnce

0.0
Rybí filé na maďarský způsob- z jednoho hrnce

Potřebné ingredience

400-600g filé z tresky, 2 cibule, 2 lžíce mleté červené papriky, 300-400g brambor, zeleninový bujón, hladká mouka na zahuštění, sůl, mletý pepř, kopr

Postup přípravy

viz obrázkový postup

Kopr způsobí výbornou chuť, celý pokrm má konzistenci jako bramborový guláš. dobrou chuť!!!

Na tuku zpěníme cibulku

přidáme papriku a mícháme, jen chvíli, ať nezhořkne

přidáme brambory na kostky, zalijeme vývarem, aby byly akorát ponořené, ne moc, aby v jídle neplavaly! Mezitím si nakrájíme na kostky filé.

když jsou brambory témeř dovařené, přidáme do hrnce filé a vaříme dalších cca 10 minut. POkud filé před vložením pokapate citronovou šťávou, nebude se tak rozpadat. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, přidáme také sekaný kopr, dochutíme solí a pepřem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

DFYT 19. 1. 2010, 16:37
Dáši, děkujeme za výýýýborný receptík |:o), gulášek je opravdu mňamka (Y). Všem doporučuji vyzkoušet!! :-). Zdraví Lucie (hello)
Millixx 24. 1. 2009, 16:25
(pes)rřřaaaaaaaaaaaaaa |-) (pes)
onasi 24. 1. 2009, 21:04
@Millixx (lyzar)ijjjiiúpúúúcccccccch! (&)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie