Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Treska po švédsku

0.0
Treska po švédsku

Potřebné ingredience

800g tresky-lze i filé
4 větší mrkve
2 pórky,lze i cibule
2 kys.smetany
strouhaný sýr
sůl,pepř,olivový olej
petželka
provensálské koření
pažitka

Postup přípravy

Mrkev nastrouháme,pórek nakrájíme-obojí orestujeme na pánvi.Poté dáme do zapékací nádoby vymazané oliv.olejem.Na to dáme tresku,osolíme,opepříme a pečeme v troubě 15minut.
Mezitím smícháme kys.smetanu s bylinkami,přidáme trochu soli a pepře, touto směskou zalijeme tresku tak,aby byla celá přikrytá,posypeme sýrem a pečeme dalších 15min.
Je to moc dobré - jedno z mála rybích jídel, která jí i manžel.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Freya 2. 6. 2007, 20:58
Trochu mě zarazilo ve švédské tresce provencálské koření :-D ;-) Ale vypadá to výborně. Určitě to zkusím (PL) :-)
Nicolle 12. 10. 2006, 21:10
Mňamka (*) Díky za tip. Rybbičky miluju a tohle nnám fakt chutnalo (PL)
kvítečko 4. 8. 2006, 17:53
Veroniko, také jsem chtěla vložit tento recept (PL)je fakt SUPER (Y)Jak píšete i manžel ho má rád (Y) (Y). Zkuste- rychlý a dobrý oběd (PL) (B) ;-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie