Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Vepřové maso po švýcarsku

0.0
Vepřové maso po švýcarsku

Potřebné ingredience

vepřovou plec,sladkou ml.papriku,smetanu na vaření,olej,cibuli,sůl,pepř,asi 2 lžíce hl.mouky,eidam,špagety

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky,cibuli nadrobno a osmahneme na oleji-přidáme kostky masa.osolíme,opepříme ,poprášíme paprikou-orestujeme a podlijeme trochou vody-dusíme do měkka.Když máme maso měkké, zalijeme ho smetanou ve které jsme rozmíchali hladkou mouku a povaříme.Špagety uvaříme v osolené vodě ,scedíme a propláchneme.Dáme je na talíř ,polijeme je omáčkou a posypeme nastrouhaným sýrem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

marcelka1976 28. 1. 2021, 6:09
V čera jsme měli k obědu a bylo to výýýbornýýý. Manžel dokonce řekl, že musím vařit častěji. (Y) (Y) (Y) (pl) (pl)
chalupnicka 8. 3. 2021, 21:12
@marcelka1976 zdravím Marcelko-to mě moc těší. (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie