(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Králík ala čína
Potřebné ingredience
králičí maso na kousky nakrájené, hladká mouka, cibule, dvě vejce na tvrdo, tři kyselé okurky, dva slabé párky, mražená zelenina
Postup přípravy
Králičí maso obalíme v hladké mouce a na cibulce orestujeme. Podlijeme vodou a necháme dusit do změknutí. Přidáme na kolečka nakrájené párky, najemno nakrájené okurky, asi dvě hrstě mražené zeleniny, já dávám mrkev-celer-petržel-kukuřice-hrášek, a necháme cca 5 minut dusit. Přidáme trochu soli a pepře, dle chuti. Vody tam máme tak akorát na sosík,pozor at to nemáte jako omáčku. Po změknutí zeleniny,přidáme na kostičky nakrájené vejce, já dělám přes takové to kolečko jako do bramborového salátu. Poté zamícháme a hned odstavíme
Příloha : brambory
Obměna: králičí maso lze nahradit kuřecím, chutná to stějně skvěle
Příloha : brambory
Obměna: králičí maso lze nahradit kuřecím, chutná to stějně skvěle
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé