Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

plněné vepřové měšce

0.0
plněné vepřové měšce

Potřebné ingredience

4 větší plátky vepřového masa,1velká cibule,2lžíce oleje,200g kysaného zelí,1pikantní klobása nebo čabajka 2 lžíce plnotučné hořčice 4 plátky anglické slaniny, polohrubá mouka pepř,sůl provázek na zavázání

Postup přípravy

Maso rozklepeme přes folii na větší plát osolíme opepříme a necháme chvíli odležet.Cibuli zpěníme na oleji přidáme překrájené zelí a krátce podusíme,podle chuti přisolíme.Odstavíme a necháme chvíli vychladnout.připravené maso potřeme důkladně hořčicí poklademe plátky slaniny na kterou přidáme hromádku zelí a tři kolečka klobásy.Maso opatrně zabalíme do měšce a pevně zavážeme,chce to trpělivost nebo čtyři ruce.Maso vložíme do pekáče,podlejeme vodou a upečeme do měkka.Upečené vyjmeme,výpek zaprášíme moukou a chvíli povaříme.Podle chuti přisolíme,já jsem přidala i trošku sojovky.Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie