Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Frankfurtská pečeně s párkem

0.0
Frankfurtská pečeně s párkem

Potřebné ingredience

4 vepřové plátky masa, sůl, pepř, asi 4 nožičky párku, krémžská horčice, olej na směžení

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme,opepříme. Tenké libové párky rozpůlíme a ještě rozřízneme napříč. V každém plátu masa nařízneme nožem otvory a kusy párků jimi do poloviny protáhneme. Doporučuji ještě plátky potřít krémžskou horčicí z obou stran. Nejdříve osmahneme maso na pánvi v rozpáleném oleji, aby zatáhlo póry, potom je přendáme do hrnce, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Zbylý párek můžeme nakrájet na kolečka a k masu do hrnce přidat.
Jako příloha je vynikající bramborová kaše, vařené brambory nebo hranolky.
V našem případě to jsou vařené brambory a vlašský salát.

připravené naklepané vepřové masíčko

připravené párečky

párky zastrčené do masa ale ne úplně-nechávám je i takhle čouhat

namazané plátky horčicí

a pečeme na pánvi

a už je hotovo

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie