Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Kedlubnová omáčka

0.0
Kedlubnová omáčka

Potřebné ingredience

kedlubny,nebo jeden gigant,sůl,pepř,masox,šlehačka,světlá jíška,

Postup přípravy

Kedlubny nakrájíme na kostičky a smažíme na másle,pokud se začne připalovat vždy trochu podlejeme,
osolíme,opepříme,dusíme doměkka,přidáme masox nebo zeleninový bujon a vodu ,vody podle toho kolik máme kedluben aby to s tou kedlubnou bylo husté jako třeba guláš.potom zahustíme světlou jíškou,povaříme a vlijeme šlehačku.podáváme s houskovým knedlíkem.
takhle to dělala moje babička a vážně je to levné ,rychlé a dobré.Jen nesmíte mít dřevnaté kedlubny.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

hheellaa 26. 1. 2007, 9:48
Díky za recept (clamp) Jednou jsem ji jedla, ale recept jsem neznala. A malá je omáčková a taky zeleninková, takže mám další inspiraci (Y) Utíkám koupit kedluby... ;-) Helena
Petra10 26. 1. 2007, 11:21
@hheellaa Tak si pochutnejte dobrou chut (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie