Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

HOLANDSKÉ KOTLETY

0.0
HOLANDSKÉ KOTLETY

Potřebné ingredience

kotlety, sůl, bílé víno, hořčice,smetana, tymián, pepř a plátkový sýr.

Postup přípravy

Osolené a na krajích nařízlé kotlety osmahneme na oleji. Potom vložíme do zapékací misky. K tuku přilejeme bílé víno a necháme částečně vysmahnout. Potom přidáme buď ostrou nebo obyč. plnotučnou hořčici, kelímek smetany(zakysané), tymián a pepř.
Na každou kotletu položíme plátek tvrdého sýra, zalejeme připravenou omáčkou a krátce zapečeme( do změknutí masa.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie