Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční cukroví

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Kokosky

0.0
Kokosky

Potřebné ingredience

4 bílky, 250g cukru moučka, 125g kokosu,, 50g jemné strouhanky, 1/2 lžičky octa.

Postup přípravy

Z bílku ušleháme tuhý sníh, zašleháme do něj polovinu cukru a druhou část lehce vmícháme s kokosem a strouhankou a přidáme ocet.
Já nedávám celou dávku (která vznikne smícháním zbytku cukru s kokosem a strouhankou) - poznáme to podle konzistence. Němělo by to být moc tuhé ani moc tekuté.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

venda kudelova 10. 12. 2012, 11:11
Leni kokosky jsou zajímavé :-) dají se přilepit marmoškou a krémem na linecké kolečko ,-) skoušela jste to už. *-) ,-) (L)
cechova.s 10. 12. 2012, 10:24
Kokosky jsou super!!! Dělala jsem z 8 bílku a je jich málo, protože mi to hned doma snědli. I druhý den jsou krásně měkké a výborné! Ocet není vůbec cítit.. Děkuji za recept.
lenavackova 1. 3. 2009, 11:17
Leni,pokud jsem se nepřehlídla,jste jediná kdo sem vložil recept na kokosky s octem,tleskám!Já tyhle dělám už druhým rokem a vždy vyjdou perfektně,NIKDY neztvrdnou,měkké jsou opravdu VŽDYCKY,všechny ženský v rodině si ode mně tento recept vzaly,metodou pokusu a omylu jsme došly k závěru,že jsou nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!Na vánoce jsem je dělala z 8 bílků,letos budu muset přidat,rodina řve,že chce víc!!!! :-)............ (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie