Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Žebrácký řízek / nevim proč mu tak říkaj/

0.0
Žebrácký řízek  / nevim proč mu tak říkaj/

Potřebné ingredience

asi 4 kotletky,česnek,kečup,kyselá okurka, strouhaný sýr,olej,voda,sůl,pepř.

Postup přípravy

Maso naklepeme,osolíme ,opepříme a natřeme lisovanym česnekem a opečeme rychle v oleji.Do pekáčku ho přeložíme i z olejem,a na každej plátek dáme str.okurku,zasypeme str.sýrem a pocákáme
kečupem /jak kdo má rád/.Polejeme trochou vody asi deci.Pečeme jak komu trouba asi 1/2 hod.
/přikryté ,já alobalem /.Pak se alobal sundá a dopékáme jěště chvíli ,to už si pohlídáte .

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

belezza 12. 1. 2009, 12:15
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)Opravdu vynikajici (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)...steril.okurky jsem take nahrubo nastrouhala a smichala se strouh.syrem a mnamka (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Valuc 31. 12. 2008, 23:22
Nevím,jak chutná žebráckej řízek :-D a to jsem ze Žebráku (Y)?
lomačka 1. 1. 2009, 21:09
@Valuc Tak si ho udělej a uvidíš jak šmakuje :-D :-D

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie