(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Rychlý Pangas (sumeček) = rybička bez kostí
Potřebné ingredience
Pangasius,
sůl,
majoránka,
(česnek, strouhaný sýr),
olej na smažení
Postup přípravy
Během rozehřívání pánve s trochou oleje osolíme zmrazené rybí filety (asi 1 filet na osobu) a posypeme majoránkou (ev.i strouhaným česnekem) z obou stran. Pak dáme na pánev, po asi 7 minutách obrátíme a smažíme z druhé strany (nebo dusíme (používám pánev s pokličkou) dalších asi 10 minut. Možno posypat strouhaným sýrem na poslední asi 3 minuty.
Moc nám chutná i bez česneku a sýra. Oproti tresce je nesrovnatelně chutnější.
A NEMÁ KOSTI ! :-)
Moc nám chutná i bez česneku a sýra. Oproti tresce je nesrovnatelně chutnější.
A NEMÁ KOSTI ! :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé