Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Bramborový gulášek s jogurtem

0.0
Bramborový gulášek s jogurtem

Potřebné ingredience

8-10 brambor, 2 střední cibule, máslo nebo olej, cca 1l hovězího vývaru (z kostky), bílý jogurt (já používám velkou hollandiu), 2-3 lžíce hladké mouky, 8 nožek vídeňského párku, sladká paprika, petrželka nebo pažitka

Postup přípravy

Cibuli pokrájíme nadrobno a osmahneme na rozehřátém tuku. Přidáme na malé kousky pokrájené brambory, krátce opečeme. Poté je zalijeme vývarem tak, aby byly ponořené. Přidáme sůl a krmín a dusíme, dokud brambory nezměknou. Jogurt promícháme s hladkou moukou a vlijeme k bramborám, krátce povaříme. Mezitím osmahneme na kolečka nakrájené párky, zasypeme červenou paprikou, promícháme a přidáme do guláše. Dochutíme petrželkou nebo pažitkou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie