(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Dobrá rada
Potřebné ingredience
3 nebo 4 korkové špunty od vína
Postup přípravy
Milé maminky,při vaření hovězího masa na guláš,roštěnky a jiné přihoďte do hrnce(ne do papiňáku) korkové špunty,maso vám krásně a dřív změkne a ještě ušetříte elektřinu. Mám to vyzkoušené! Nebojte se korek se nerozvaří!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

mirri 76
(upraveno)
19. 11. 2009, 16:45
s tim korkem jsem to uz slysela,ale nepamatuji se u ceho....ze by pri vareni nejake morske potvory,snad chobotnice???
no zrovna jsem dovarila hovezi,kdybych to cetla driv,tak jsem to vyzkousela!!a korkove spunty mam nedavno koupene!!





nahlásit

bimonka
(upraveno)
19. 11. 2009, 16:40



nahlásit
Pizza boy
(upraveno)
23. 10. 2009, 23:19
No to je kravina..













nahlásit

JKpipule
(upraveno)
19. 10. 2009, 21:22
Tak zrovna zítra jdu dělat hovězí guláš
, ale tohle slyším poprvé
, doufám, že to není
, dám vědět jak to dopadlo







nahlásit

hanyhany
(upraveno)
19. 10. 2009, 18:17
To tedy čumim
Tak máloco mě překvapí, ale tohle 100%
Škoda, že hovězí nedělám.... ale pokud budu, určo zkusím.....







nahlásit
seedcorn
(upraveno)
20. 10. 2009, 10:16
@hanyhany
Hlavně pozor na špunty,které se tváří jako korkové a jsou umělé! Ty nefungujou!!!!!!
nahlásit