(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
ZAPEČENÉ MASO S BRAMBOREM A ZELENINOU
Potřebné ingredience
KRŮTÍ MASO; BRAMBORY; PAPRIKA; PÓREK; CHERRY RAJČÁTKA; KOŘENÍ - ROZMARÝN, KOŘENÍ NA KUŘE NEBO KRÁLÍKA OD ANTONÍNA
Postup přípravy
DALA JSEM SI DO PEČÍCÍ MISKY, PEČÍCÍ PAPÍR A NA NĚJ NASKLÁDALA OLOUPANÉ A NAKRÁJENÉ BRAMBORY NA MĚSÍČKY, OKOŘENILA JSEM JE ROZMARÝNEM. NATO JSEM DALA NAKRÁJENÝ PÓREK, RAJČÁTKA, PAPRIKU A NAKONEC NA NUDLIČKY NAKRÁJENÉ KRŮTÍ MASO (ŠLO BY I KUŘECÍ), TO JSEM OKOŘENILA KOŘENÍM NA KRÁLÍKA OD ANTONÍNA A POKRYLA ZBYTKEM ZELENINY A BRAMBORAMI, KTERÉ JSEM OPĚT OKOŘENILA ROZMARÝNEM A TROCHOU CITRÓNOVÉHO PEPŘE.
JE TO BEZ TUKU A BYLA TO VELKÁ DOBROTA!!!
JE TO BEZ TUKU A BYLA TO VELKÁ DOBROTA!!!
BRAMBORY A NATOM ZELENINA ...
... NATO MASO...
... A OPĚT BRAMBORY ...
... A VYTÁHNUTÉ Z TROUBY
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé