Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Vepřové v mrkvové omáčce

0.0
Vepřové v mrkvové omáčce

Potřebné ingredience

Plec nebo krkovička, 3-4 mrkve, cibule, sůl, bobkový list, nové koření, cukr, citronová šťáva, instantní jíška

Postup přípravy

V papiňáku osmažíme cibuli a přidáme maso nakrájené na kostky nebo plátky. Zprudka opečeme, osolíme a zalijeme vodou. Přidáme mrkev, kterou jsme předtím v sekáčku rozsekali najemno (lze i nastrouhat, ale sekáček je rychlejší :), bobkový list a nové koření. Papiňák uzavřeme a vaříme, až je maso měkké. Vyjmeme koření, dochutíme solí, cukrem a citronem a zahustíme instantní jíškou. Podáváme s brambory nebo rýží.
Varianta je totéž s kuřecím masem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie