Vepřové v mrkvové omáčce
Potřebné ingredience
Plec nebo krkovička, 3-4 mrkve, cibule, sůl, bobkový list, nové koření, cukr, citronová šťáva, instantní jíška
Postup přípravy
V papiňáku osmažíme cibuli a přidáme maso nakrájené na kostky nebo plátky. Zprudka opečeme, osolíme a zalijeme vodou. Přidáme mrkev, kterou jsme předtím v sekáčku rozsekali najemno (lze i nastrouhat, ale sekáček je rychlejší :), bobkový list a nové koření. Papiňák uzavřeme a vaříme, až je maso měkké. Vyjmeme koření, dochutíme solí, cukrem a citronem a zahustíme instantní jíškou. Podáváme s brambory nebo rýží.
Varianta je totéž s kuřecím masem.
Varianta je totéž s kuřecím masem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé