(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
KARAMELOVÝ DORT
Postup přípravy
PIŠKOTOVÝ KORPUS - JÁ PEKLA SVĚTLÝ V ŠESTIHRANNÉ FORMĚ Z 5-TI VAJEC. NA KRÉM JE POTŘEBA JEDNA PLECHOVKA SALKA A CELÉ MÁSLO. CELOU PLECHOVKU SE SALKEM DEN PŘEDEM VAŘÍM V HRNCI S POKLIČKOU TAK CCA 2,5 HODINY. OBČAS S NÍ POPOTOČÍM ABY SE PROVAŘILO ROVNOMĚRNĚ. PŘES NOC NECHÁM VYSTADNOUT. NA KRÉM VYŠLEHÁTE MÁSLO A PŘIDÁTE POSTUPNĚ UVAŘENÉ VYSTYDLÉ SALKO. OBĚ SOUČÁSTI BY MĚLY MÍT STEJNOU TEPLOTU ABY SE KRÉM NESRAZIT.
KORPUS PROKROJÍME, NAMAŽEME KRÉMEM. KRÉMEM NATŘEME I ZE STRAN A SHORA. PO STRANÁCH NALEPÍME PLÁTKY MANDLÍ, NAHORU JSEM NASTROUHALA ZAPOMENUTÉHO ČOKOLÁDOVÉHO ZAJÍČKA A DOZDOBILA ZBYTKEM KRÉMU.
JE VÝBORNÝ. NEŽ JSEM PŘIŠLA S FOŤÁKEM TAK UŽ BYL OŽRANÝ........... :-)))))))))))
KORPUS PROKROJÍME, NAMAŽEME KRÉMEM. KRÉMEM NATŘEME I ZE STRAN A SHORA. PO STRANÁCH NALEPÍME PLÁTKY MANDLÍ, NAHORU JSEM NASTROUHALA ZAPOMENUTÉHO ČOKOLÁDOVÉHO ZAJÍČKA A DOZDOBILA ZBYTKEM KRÉMU.
JE VÝBORNÝ. NEŽ JSEM PŘIŠLA S FOŤÁKEM TAK UŽ BYL OŽRANÝ........... :-)))))))))))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Vlasta33
(upraveno)
22. 4. 2010, 15:02
Ilonáček
(upraveno)
21. 4. 2010, 22:24
NKA
(upraveno)
21. 4. 2010, 20:52
No bodaj by to nenačali,takú dobrotu