Paříž s čoko mašlí
Potřebné ingredience
kokosový korpus, pařížská šlehačka z ledových kaštanů, krém těžká paříž, čoko ozdoby s použitím transfer folie
Postup přípravy
první hokus pokus s transfer folií :-)
***
***
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
cherba
(upraveno)
25. 4. 2010, 10:32
Bramborka
(upraveno)
26. 4. 2010, 8:32
@cherba
luciee27
(upraveno)
23. 4. 2010, 21:39
Bramborka
(upraveno)
23. 4. 2010, 21:49
@luciee27
darinka30
(upraveno)
23. 4. 2010, 20:19
Bramborka
(upraveno)
23. 4. 2010, 21:48
@darinka30
Ilonáček
(upraveno)
23. 4. 2010, 9:45
Bramborka
(upraveno)
23. 4. 2010, 12:43
@Ilonáček
blanuse
(upraveno)
23. 4. 2010, 8:31
Bramborka
(upraveno)
23. 4. 2010, 12:43
@blanuse