(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Aljašská treska v županu
Potřebné ingredience
600 g filet, worcester, citr šťáva, sůl, pepř, hl mouka, 2 vejce, 2 lžíce kečupu, lžička sladké papriky, strouhanka, 100 g str sýra, olej
Postup přípravy
Filety nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme, pokapeme worcestrem, citr šťávou a necháme asi 20 min marinovat. Potom obalíme v mouce, ve vejcích rozšlehaných s kečupem, paprikou, ve strouhance smíchané se sýrem a opečeme na oleji
zdroj : časopis Vlasta před xx lety
foto : alus.s (Alena)
zdroj : časopis Vlasta před xx lety
foto : alus.s (Alena)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Raguella
(upraveno)
12. 6. 2024, 17:03
Dobrý den,dnes jsem uvařila rybu podle Vašeho receptíku a můžeme jenom chválit,vynikající,opravdu jsme si s pochutnali a budeme se moc rádi k tomuto receptu vracet. děkuji moc za super receptík.
Lupami
(upraveno)
11. 5. 2011, 18:54
dneska jsem udělala k obědu a byla to opravdu mňamka, jinak už rybu dělat nebudu!
Nadik71
(upraveno)
1. 6. 2010, 8:26
jdu to připravit k obědu,díky za inspiraci....
calexaci
(upraveno)
12. 5. 2010, 7:37
to vypadá velmi zajímavě. Chtěla bych se zeptat zda by to šlo i z pangase.
Barrba
(upraveno)
12. 5. 2010, 13:10
@calexaci
Určite by to šlo Ja už jinak ryvu ne delám.