(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Znojemský guláš
Potřebné ingredience
250 g hovězího masa, 250 g párků, 3 lžíce oleje, 3 cibule, 4 kyselé okurky, hořčice, pepř, paprika, instantní jíška tmavá
Postup přípravy
Na oleji osmahnout cibulku, přidat na kostky maso, opéct, zasypat kořením, přidat hořčici, osolit a podlít vodou. Dusit pod pokličkou, po změknutí masa přidat párky nakrájené na kolečka a okurky nakrájené na nudličky, nechat vydusit šťávu, zasypat trochou instantní jíšky tmavé.
Podávat s knedlíkem, rýží či těstovinami. Chutná to jako ptáčky, ale je to bez práce.
Podávat s knedlíkem, rýží či těstovinami. Chutná to jako ptáčky, ale je to bez práce.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé