(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Bůčková amoleta
Potřebné ingredience
1 kg bůčku , 5 vajec, 3 lžíce škrobu, 2 velké cibule , 5 stroužků česneku , sojovka, worchester, drcený kmín, bílý pepř, sůl, červená sladká paprika
Postup přípravy
- maso nakrájíme na malinkaté kostičky, stejně taky i cibuli, česnek rozmáčkáme, smícháme se zbytkem surovin
- směs je nejlépe nechat uležet do druhého dne, protože maso troška povolí ,před smažením přidáme ještě škrob
- smažíme na pánvi jako amoletu nebo bramborák, je to mňamka
- moc dietní to není, ale záleží jaké maso si vyberete, já libový buček a náš děda hompavý bůčíček
- chleba a zelenina nejlepčí příloha
Dobrou chuť
- směs je nejlépe nechat uležet do druhého dne, protože maso troška povolí ,před smažením přidáme ještě škrob
- smažíme na pánvi jako amoletu nebo bramborák, je to mňamka
- moc dietní to není, ale záleží jaké maso si vyberete, já libový buček a náš děda hompavý bůčíček
- chleba a zelenina nejlepčí příloha
Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé