Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Čalovský guláš

0.0
Čalovský guláš

Potřebné ingredience

Cibule, 2stroužky česneku, zelená paprika, 2rajče (v podstatě veškerá podobná zelenina - dávám co zbyde v lednici, i pórek nebo kyselý okurek), mletou sl papriku, asi 30dkg vepř.masa - kýta nebo plecko

Postup přípravy

Cibuli na kostičky a ostatní pokrátou zeleninu osmahnout na oleji a zalít vodou, aby změkla. Mezitím na pánvi osmažit masiko na kostičky, sypnout jen solí nebo dokořenit (já dávám Harmonie chuti), kmín, zasypat sladkou paprikou - dala jsem 3vrchovaté kávové lžičky a taktéž zalít vodou.
Po změknutí zeleniny rozmixovat na kašičku a přilít do masa, to dusit do měkka, hodinku. Není třeba zahušťovat, zeleninka se o to postará, pouze dochutit solí nebo podobným kořením dle vlastní chuti, dala jsem i čtvrt kostečky masoxu.
Jako příloha se hodí jak knedlíky tak i rýže. Dávám přednost rýži.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie