Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Plněný bůček s bram. knedlíkem a kapustou

0.0
Plněný bůček s bram. knedlíkem a kapustou

Potřebné ingredience

Vyšší plát bůčlu, sůl, kmín, cibuli, česnek, vodu. Náplň: uzenina(kabanos,párek...),steril. okurek a kapii, 2 vejce. Brambor. knedlík: vařené brambory ve slupce, polohrubou mouku-dávám odhadem, vejce, sůl. Kapusta: mražená kapusta, pepř, sůl.

Postup přípravy

Bůček: bůček nařízneme, aby vznikla kapsa, osolíme ho i ve vnitř, okmínujeme, kapsu naplníme náplní, spíchneme, aby náplň nevytekla a když ano, nevadí, bude lepší šťávička. Do mísy, ve které ho budeme péct dáme pokrájenou nahrubo cibuli a česnek, na ně položíme bůček kůží dolů, podlijeme trochou vody a dáme do trouby péct, během pečení občas polejeme, aby vrch nebyl vysušený. Ke konci pečení jsem ho otočila, aby byla kůžička křupavá.
Náplň: uzeninu krátce orestujeme na trošce oleje, přidáme rozšlehaná vejce, když jsou hotovy dáme do nich nakrájenou na kostičky kápii a okurky.

Bram. knedlík: brambory nastrouháme, přidáme suroviny, vše smícháme, uděláme knedlík, který uvaříme ve vodě.

Kapusta: kapustu dáme do hrce, můžeme ještě překrájet, kdyby byla dlouhá, podlijeme troškou vody, okořeníme a chvíli dusíme pod pokličkou než změkne a občas ještě podlejeme, když se voda vyvaří.

Přeji dobrou chuť.

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

chalupnicka 8. 9. 2010, 14:55
To vypadá moc dobře-mňam. (clamp) (clamp)
huha 15. 9. 2010, 16:39
@chalupnicka Děkuji (F) (F) mňamka to byla (zajic) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie