Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
SLANÝ DORT

SLANÝ DORT

Potřebné ingredience

:-)

Postup přípravy

:-)

Zobrazit více...
DORTY
RUGBY +  POSTUP NA  MINI KOPAČKY

RUGBY + POSTUP NA MINI KOPAČKY

Potřebné ingredience

Mramor, krém z ledových kaštanů, višnový frutafil, lesní směs gel, čokoládový krém, marcipán, SM

Postup přípravy

Hledala jsem na netu postup na minikopačky, ale nic jsem nenašla...Tak jsem se do nich pustila sama, a nafotila podrobný postup.Snad se bude někomu hodit:-)

Zobrazit více...
DORTY
Lehoučký jahodový dort

Lehoučký jahodový dort

Potřebné ingredience

Korpus: 4 vejce, 150 g cukru krupice, 150 g polohrubé mouky, 2 PL oleje, 2 PL kakaa, 1 zarovnaná lžička prášku do pečiva. Náplň: 500 g selského bílého jogurtu, 60 g cukru moučka, 4 želatinové plátky, 8 jahod (použila jsem mražené). Dále: vaječný likér, 250 g smetany ke šlehání, mandlové lupínky, 2 čerstvé jahody.

Postup přípravy

Vejce s cukrem vyšleháme do husté pěny, přidáme olej, ručně vmícháme prosátou mouku s práškem a kakaem. Těsto natřeme do vymazané a vysypané dortové formy průměr 26 cm a upečeme…

Zobrazit více...
DORTY
Panenka

Panenka

Potřebné ingredience

šlehačková bábovka a malý dortový korpus, čokoládový krém, máslový krém, broskvová marmeláda, marcipán, ozdoby,

Postup přípravy

Panenka pro neteř ke 3. narozeninám.

Zobrazit více...
DORTY
Bielo čierna torta

Bielo čierna torta

Potřebné ingredience

4 vajcia°° 100g práškového cukru°°°1 vanilínový cukor°°°75g hladkej múky°°°štípka soli°°°25g škrobovej múčky°°°2 PL kakaa°°°1 ČL prášku do pečiva°°°600g bielej čokolády°°°800ml šľahačkovej smotany°°°malinový /iný/ lekvár°°°3 stužovače šľahačky°°°tuk a múka do formy

Postup přípravy

Najprv si pripravíme čokoladovú smotanu, kde smotanu zohrejeme v hrnci, stiahneme z ohňa, nasypeme do nej na kúsky nalámanú bielu čokoládu a necháme rozpustiť. Takto pripravenú…

Zobrazit více...
DORTY
Slaný dort -Prsa

Slaný dort -Prsa

Potřebné ingredience

toustový chléb na tělo , 2 bramborové housky na prsa , pomazánka dle chuti ..

Postup přípravy

Do formy sdrdíčka ..udělaný základ ... celkem 3 řady chleba , bramborová houska jako prso .. obmazat pomazánkovým máslem a dozdobit dle fantazie.

Zobrazit více...
DORTY
S jarními kytičkami

S jarními kytičkami

Potřebné ingredience

sacher korpus, šlehačka s jahodovým ztužovačem,čokopoleva, ořechy, kytičky ze smartflexu Na lesklou polevu je třeba: 1 žloutek, 8-10 lžic mléka, 1/2 balíčku kakaa, 10 dkg mletého cukru -vše vyšlehat nad parou a přidat 7,5 dkg tuku /směs Lukany a ztuženého tuku/. Tato dávka je na polití celého dortu střední velikosti. Recept na polevu mám ze stránek pečení.info.cz.

Postup přípravy

Dortík je pro moji maminku k 68.narozeninám.
Mamka miluje gerbery, přidala jsem pár jarních kytiček.
Poprvé jsem drátkovala frézii.

Zobrazit více...
DORTY
Cake pops

Cake pops

Potřebné ingredience

...tohle jsem prostě musela zkusit....:o))) Upečený korpus* marmeláda* krém* oříšky* aroma* kokos*

Postup přípravy

Upečeme piškotový korpus /nebo co vám zbyde z pečení dortů/, rozdrobíme a smícháme s krémem. Kdo má rád může přidat marmeládu, rumové aroma, oříšky, kokos, ...
Vznikne…

Zobrazit více...
DORTY
Bezzubka drak - RED VELVET

Bezzubka drak - RED VELVET

Potřebné ingredience

Na tento dort použita dvojitá dávka Korpus: 250g hladké mouky 1/2 lžičky soli 15g holandského kakaa 120g změklého másla 140g cukru krupice 2 velká vejce 240ml podmáslí 1 lžíce červeného gelového potravinářského barviva 1 lžička octa 1 lžička jedlé sody Krém: 250g krémového sýra (Philadelphia, Buko) já dávám Mascarpone 50g moučkového cukru 180ml smetany ke šlehání Na potažení: K2

Postup přípravy

Troubu jsem zapnula na 180°C.
Do velké mísy jsem prosila mouku, kakao a sůl.
Ve food processoru jsem rozmašírovala máslo s cukrem do světlé pěny a pořádně zamíchala dvě…

Zobrazit více...
DORTY
PUNČOVÝ DORT

PUNČOVÝ DORT

Potřebné ingredience

PIŠKOT: 1/2 kg vajec i se skořápkou, o 5 dkg méně než vajec krystalového cukru, o 3 dkg méně hladké mouky, 2 balení prášku do pečiva, 1 dcl teplé vody, 1 dcl oleje, zavařenina 1 sklenice, formy 2 kusy - silikonová forma dortová a 1 srnčí hřbet, ROZTOK NA NAMÁČENÍ PIŠKOTU: 1 l teplejší vody, 1/2 hrnku cukru, 1 kus punčového aroma, 1 dcl rumu, červené potravinářské barvivo (půl sáčku), POLEVA: šťáva z 1,5 citrónu, moučkový cukr (cca 10 odměrek), čokoláda na vaření, ztužený tuk, rum, pečící papír na kornoutek na zdobení

Postup přípravy

Vejce vyšleháme s cukrem a vodou, přidáme olej, mouku a prášek do pečiva. Formy vyplníme do 3/4 a dáme do mikrovlnné trouby na cca 9 minut (hlídáme aby se těsto nespálilo nebo…

Zobrazit více...

Kategorie