Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
KRKOVIČKA V MRKVI - další rychlovka do trouby :-)

KRKOVIČKA V MRKVI - další rychlovka do trouby :-)

Potřebné ingredience

plátky krkovice s kostí nebo bez kosti, brambory, mrkev, cibule, máslo, sůl, pepř

Postup přípravy

Mrkev nakrájíme na plátky a dáme do zapékací mísy. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a položíme na mrkev. Na maso poklademe cibuli na proužky a navrch kousky másla. Nakonec…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ZBOJNICKÁ KRKOVIČKA PRO LABUŽNÍKY

ZBOJNICKÁ KRKOVIČKA PRO LABUŽNÍKY

Potřebné ingredience

NA 4 PORCE-4 PLÁTKY KRKOVIČKY,1 CIBULE,4 ŽAMPIONY,1 ČERVENÁ PAPRIKA,20DKG UZENÉHO SÝRA/NE JINÉHO),SŮL,PEPŘ

Postup přípravy

PLÁTKY MASA NAKLEPEME,OSOLÍME,OPEPŘÍME,OBALÍME V MOUCE A NA PÁNVIČCE OPEČEME Z OBOU STRAN. PAK VLOŽÍME DO PEKÁČKU A NA VÝPEKU PO MASE OSMAHNEME NADROBNO NAKRÁJENOU CIBULKU,NA…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ČÍNA DO TROUBY

ČÍNA DO TROUBY

Potřebné ingredience

***3/4 kg vepřového masa nakrájet na kostky, 2. vejce, 4. lžíce oleje, 3. lžíce solamylu, 1. lžíce sladké papriky, 1/2lžičky pepře, 1. lžička soli, 4 menší cibule nakrájená na půlkolečka, 1. lžička kari koření, 1. lžíce magi , 1, lžíce worcestru.

Postup přípravy

***Všechno se smíchá a nechá se alespoň 3 hodiny v lednici uležet. Pak dám do pekáčku, do kterého jsem dala trochu oleje a rozpálila v troubě ,a pěču pozvolna (150-200 °C) asi 1…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Omaminy řízky

Omaminy řízky

Potřebné ingredience

Nálev: 1PL másla, 1PL sádla, 1PL oleje, 2-3PL kečupu (může být samozřejmě i víc), 1lžička vegety, 1lžička hořčice, asi 1-2dcl vody, a samozřejmě maso, asi půl kila karé alebo pěkné pliecko, (ale muze byt aj kureci) strouhanku,vajíčka.....PL=polévková lžíce

Postup přípravy

Priprava je jednoducha a vysledok perfektny, moja omama nam ich robievala....omama sme volali našu po vašom babičku, strarkú, starú mamu...... neviem prečo, len viem, že je to z…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VÝBORNÁ MASOVÁ SMĚS

VÝBORNÁ MASOVÁ SMĚS

Potřebné ingredience

***vepřové maso,papriky,rajčata,cibule,žampiony. Dále na dochuceni sůl,pepř,sladkou mletou papriku,trochu chili papriky,můžete dochutit masoxem a na zahuštění dávám 2 lžičky solamylu rozmíchaného v hrnečku s trochou vody.

Postup přípravy

***Začíná se osmahnutím cibulky,pak se přidá maso nakrájené na nudličky,až je maso orestované ,tak se osolí a opepří,dá se sl. ml. paprika,podlije se vodou a nechá se pod…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kotlety narychlo

Kotlety narychlo

Potřebné ingredience

kotlety
cibule
koření dle chuti
hl. mouka
sádlo
máslo
worcester, sojovka, pivo
obyč. hořčice

Postup přípravy

Kotlety naklepeme, používám raději s kostí, nařízneme, aby se nekroutily. Na maso dáme koření co máme rádi, steak, pepř, sůl, chilli, pepřový steak atd. podle chuti. Poprášíme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová kýta vcelku, v troubě - fakt není suchá !!!!! Bez práce!!!!

Vepřová kýta vcelku, v troubě - fakt není suchá !!!!!…

Potřebné ingredience

Kus vepřové kýty - měla jsem 3/4 kila. 1 bílý jogurt-jakýkoli 250g. Grilovací koření - dala jsem necelý sáček koření na grilovaný sýr. Polévková lžíce sojové omáčky - nemusí být. Čajová lžička sušeného česneku. Sůl. Lze dát koření dle vlastní chuti!!!! Alobal-používám ten superpevný grilovací. Zapékací velká miska nebo pekáč s poklicí.

Postup přípravy

Maso omyjeme a osušíme.Posolíme ze všech stran.
V hrnku si smícháme jogurt se vším kořením. Ustřihneme velký kus alobalu. Maso natřeme z jedné strany, tou položíme na alobal a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Segedín

Segedín

Potřebné ingredience

500g vepřová plec nebo bůčku
sáček kysaného zelí
sádlo
3 cibule
bobkový list, kmín, sladká paprika, sůl,
šlehačka
hl. mouka nebo hotová jíška Knorr

Postup přípravy

Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, osmažíme ji do zlatava, na to dáme maso, zprudka zatáhneme, zasypeme paprikou, kmínem, bobkovým listem, promícháme, přidáme půl sáčku zelí a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Nadívaná kotleta a brambory z jednoho plechu

Nadívaná kotleta a brambory z jednoho plechu

Potřebné ingredience

cca 1kg vepřové kotlety s kostí, plnotučná hořčice, kečup, koření Gyros, půl centimetrové špalíčky tvrdého sýra (nebo plátky), sádlo, 10dkg anglické slaniny, sůl, 3 cibule

Postup přípravy

Omyté maso nakrájíme až ke kosti na 1 cm plátky.Nedokrojíme,spíš vytvoříme jakoby kapsy (aby nevytékal sýr).Osolíme i uvnitř a pořádně okořeníme Gyrosem.
Do každé kapsy dáme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pečené koleno za 36kč!!!!! Aneb za málo peněz hodně muziky :-))))) S podrobným postupem.

Pečené koleno za 36kč!!!!! Aneb za málo peněz hodně…

Potřebné ingredience

koleno (asi 1100g), koření (já použila od Vitany na vepřovou pečeni), 1 cibule, 5 stroužků česneku, 6 kuliček pepře, 6 kuliček nového koření, 5 malých bobkových listů (nebo 3 větší), 2 lžíce plnotučné hořčice

Postup přípravy

Koleno omyjeme, popř. i opálíme chlupy. Nařízneme na několika místech až ke kosti. Koleno posypeme necelým sáčkem koření (asi 3/4 sáčku, když máte radši o něco slanější, dejte…

Zobrazit více...

Kategorie