Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
ABSOLUTNĚ NEJLEPŠÍ ZAPEČENÉ KOTLETY CO ZNÁM - vhodné i pro velký počet osob,kdy není čas "stát u plotny"

ABSOLUTNĚ NEJLEPŠÍ ZAPEČENÉ KOTLETY CO ZNÁM - vhodné i…

Potřebné ingredience

4 vepřové kotlety, 1 šlehačka, máslo, tvrdý sýr (asi 15dkg), sůl, pepř

Postup přípravy

Vepřové kotlety (můžou být i s kostí) naklepeme, jemně nasolíme a z jedné strany jemně opepříme. Pekáček si vymažeme máslem i po stranách, naukládáme kotlety (nejlépe ať se moc…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Došly mi do emailu receptíky na GULÁŠE z různých druhů mas

Došly mi do emailu receptíky na GULÁŠE z různých druhů…

Potřebné ingredience

rádá se o ně podělím . . . . .

Postup přípravy

...obrázky i s postupem.....

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
♣♣♣Vepřová krkovice/kýta po zbojnicku s báječným sosem a rýží♣♣♣

♣♣♣Vepřová krkovice/kýta po zbojnicku s báječným sosem…

Potřebné ingredience

asi 1kg krkovice,ale může být i kýta nebo kotleta,2-3 cibule,asi 5-8 stroužků česneku,sůl,pepř,hořčice plnotučná,worchester,sójovka,špetka grill koření,drcený kmín,olej,sádlo,hladká mouka,vývar nebo voda na podlití

Postup přípravy

dle obrázků

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Domácí vepřovka

Domácí vepřovka

Potřebné ingredience

1 kg hodně mastného bůčku, 1,5 dcl vody, 1,5 lžičky soli

Postup přípravy

Tento recept sem dávám na četné dotazy těch maminek, které se mě na něj ptaly po tom, co jsem na MMB dala fotku z výroby této delikatesky.

Není to přímo můj recept, mě…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Rumové maso se smetanou a hermelínem - noblesní rychlovka:-)

Rumové maso se smetanou a hermelínem - noblesní…

Potřebné ingredience

vepřové maso - plátky, 250ml šlehačky, 1 velký panák rumu, 1 lžíce sojové omáčky, 1-2 hermelíny, mouka, sůl, pepř

Postup přípravy

Maso naklepeme, okořeníme, obalíme v mouce a rychle orestujeme. Pak dáme do pekáče, zalijeme šlehačkou, ve které jsme rozmíchali sojovou omáčku a velkého panáku rumu. Navrch…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Písecká kotleta

Písecká kotleta

Potřebné ingredience

750g kotlet, sůl, pepř, 5 vajec, 150g strouhaného sýra, kečup, hořčice, 3 stroužky česneku, majoránka, olej

Postup přípravy

Moc dobré masíčko, ke kterému se jako příloha nejlíp hodí brambory. Já se inspirovala receptem na slovenském MMB a udělala k tomu švýcarské brambory. Byla to dobrůtka :-)

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové se smetanovo česnekovou omáčkou a těstovinama trochu jinak :-D

Vepřové se smetanovo česnekovou omáčkou a těstovinama…

Potřebné ingredience

Vepřová kotletka
Voda, smetana, česnek, sůl, jakýkoliv bujón, hotová jíška. cibule, pepř, těstoviny.. zelené, modré a fialové potravinářské barvivo :-)))

Postup přípravy

Maso na rychlo opečeme na pánvi. Osolené a opepřené. nakrájíme k tomu cibuli, dáme do tlakáče, přidáme zelené potravinářské barvivo a dusíme do měkka.
Mezitím si uděláme jíšku,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
LIBŮSTKOVÉ MASÍČKO NA CELERU S BRAMBOROVÝMI NOKY

LIBŮSTKOVÉ MASÍČKO NA CELERU S BRAMBOROVÝMI NOKY

Potřebné ingredience

4 plátky krkovice (může být i hovězí maso a zkoušela jsem i králíka)1 větší cibule, 1/2 celeru, 2 lžíce másla, sůl, pepř, kmín, hladká mouka na obalení

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, lehce okmínujeme a obalíme v hladké mouce. Zprudka orestujeme na másle, když je krustička pěkně červená tak maso vyjmeme a na výpeku orestujeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pečené koleno za 36kč!!!!! Aneb za málo peněz hodně muziky :-))))) S podrobným postupem.

Pečené koleno za 36kč!!!!! Aneb za málo peněz hodně…

Potřebné ingredience

koleno (asi 1100g), koření (já použila od Vitany na vepřovou pečeni), 1 cibule, 5 stroužků česneku, 6 kuliček pepře, 6 kuliček nového koření, 5 malých bobkových listů (nebo 3 větší), 2 lžíce plnotučné hořčice

Postup přípravy

Koleno omyjeme, popř. i opálíme chlupy. Nařízneme na několika místech až ke kosti. Koleno posypeme necelým sáčkem koření (asi 3/4 sáčku, když máte radši o něco slanější, dejte…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ZBOJNICKÁ KRKOVIČKA PRO LABUŽNÍKY

ZBOJNICKÁ KRKOVIČKA PRO LABUŽNÍKY

Potřebné ingredience

NA 4 PORCE-4 PLÁTKY KRKOVIČKY,1 CIBULE,4 ŽAMPIONY,1 ČERVENÁ PAPRIKA,20DKG UZENÉHO SÝRA/NE JINÉHO),SŮL,PEPŘ

Postup přípravy

PLÁTKY MASA NAKLEPEME,OSOLÍME,OPEPŘÍME,OBALÍME V MOUCE A NA PÁNVIČCE OPEČEME Z OBOU STRAN. PAK VLOŽÍME DO PEKÁČKU A NA VÝPEKU PO MASE OSMAHNEME NADROBNO NAKRÁJENOU CIBULKU,NA…

Zobrazit více...

Kategorie