Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
žraločí vepřové ploutve

žraločí vepřové ploutve

Potřebné ingredience

4 vepřové kotlety , 1 dl oleje , 1 lžička soli , špetka kari koření , 1-2 lžičky sojovky , půl lžičky mletého pepře , půl lžičky cukru , 1 vejce , 4 stroužky česneku , 1 lžíce solamylu , trochu vody nebo vývaru .

Postup přípravy

Kotlety vykostíme a naklepeme .Mírně je osolíme . Z oleje , zbytku soli , kari , sojovky , pepře , cukru , vejce , solamylu , prolisovaného česneku a vodou uděláme zálivku kterou…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Žebrácký řízek v bramboráku

Žebrácký řízek v bramboráku

Potřebné ingredience

4 vepřové kotlety nebo řízky , 400 g brambor , podle chuti stroužky česneku , sůl , špetička kmínu , špetka majoránky , 1 vejce , 2 zarovnané lžíce hladké mouky , drcený pepř , olej na opékání .

Postup přípravy

Řízky naklepeme , osolíme , opepříme . Připravíme si bramborákové těsto(všechny víše uvedené přísady a na struhadle nastrouhané brambory).Olej na pánvi rozehřejeme , rozetřeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso po švýcarsku

Vepřové maso po švýcarsku

Potřebné ingredience

50dkg vepř. masa bez kosti(kýta,plec apod.),2cibule,sůl,pepř,paprika,grilovací koření,250ml šlehačky , 10dkg sýra na strouhání.,olej

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostičky ,opečeme na oleji ,okořeníme,přidáme cibuli nakrájenou na kostičky,promícháme,podlejeme trochou vody.Zaklopíme a dáme na 30 minut péci.Po té odklopíme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Swei-su-zou

Swei-su-zou

Potřebné ingredience

60 dkg vepřového masa , 2 žloutky , 1 lžíce solamylu , 2 lžíce oleje , 2 lžíce worčestru , 1 lžíce magi , lžička pepře , lžička papriky , lžička kari , .

Postup přípravy

Všechny suroviny smícháme a přidáme i maso.Necháme stát v lednici 24 hodin.Poté smažíme zprudka na oleji a hotové podáváme s rýží nebo s chlebem.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Omaminy řízky

Omaminy řízky

Potřebné ingredience

Nálev: 1PL másla, 1PL sádla, 1PL oleje, 2-3PL kečupu (může být samozřejmě i víc), 1lžička vegety, 1lžička hořčice, asi 1-2dcl vody, a samozřejmě maso, asi půl kila karé alebo pěkné pliecko, (ale muze byt aj kureci) strouhanku,vajíčka.....PL=polévková lžíce

Postup přípravy

Priprava je jednoducha a vysledok perfektny, moja omama nam ich robievala....omama sme volali našu po vašom babičku, strarkú, starú mamu...... neviem prečo, len viem, že je to z…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Hanácký Biftek

Hanácký Biftek

Potřebné ingredience

4 plátky krkovice, anglická slanina, šunkový salám, Lečo ve sklenici nebo konzervě bez klobásy, sýr, smetana, grilovací koření, sůl, pepř

Postup přípravy

Krkovici naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením.

Do pekáče dáme trošinku oleje. Vložíme 4 plátky krkovice poklademe plátky ang. slaniny a šunky,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Rychlá večeře

Rychlá večeře

Potřebné ingredience

brambory, máslo, zeleninka a zkusila jsem koupit malé gyros klobásky a mohu jen doporučit

Postup přípravy

Uvařila jsem brambory trochu rozšťouchala a dala kousek másla na to, připravila jsem si oblohu jaká koliv, a na pánev jsem hodila gyros klobásky a z prudka opekla.
A večeře za…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kotlety s překvapením

Kotlety s překvapením

Potřebné ingredience

Vepřový kotlet, cibule, paprika, vařené brambory, rajčata, strouhaný sýr, koření, sojovka, ostrý kečup, olej

Postup přípravy

Kotlety naklepat, okořenit, lehce orestovat. Na výpeku orestovat cibuli, papriku, pak přidat a kostičky nakrájené vařené brambory a rajčata, lžíci sojové omáčky a kečupu a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
☺Přírodní klasika

☺Přírodní klasika

Potřebné ingredience

1500g vepřové kýty(ořech) nebo vepřové pečeně(kotlety),olej na smažení,hladká mouka na zahuštění,kousek másla na zjemnění,sůl dle chuti,1malou lžičku sójové omáčky,1malou rovnou lžičku podravky,mletý pepř

Postup přípravy

Maso pokrájíme na plátky,naklepeme,nařízneme po stranách(obr.1),osolíme a opepříme.

Osmažíme zprudka v rozpáleném oleji po obou stranách(obr.2) postupně všechno maso(obr.4)…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso s žampionama a gulášovou šťávou

Vepřové maso s žampionama a gulášovou šťávou

Potřebné ingredience

vepřové maso cca 600g žampiony 4 paprika 2, rajče 2 masox 1 mletá červená paprika kmín sůl cibule 1

Postup přípravy

Na oleji posmažíme na kostičky nakrájenou cibulku , až zesklovatí přidáme osolené maso nakrájené na kostky. Poté to zasypeme červenou paprikou a kmínem a zalijeme asi 2,5 dcl vody…

Zobrazit více...

Kategorie