Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový řízek s houbovou omáčkou a rýží

Vepřový řízek s houbovou omáčkou a rýží

Potřebné ingredience

Maso na vepřové řízky, trojobal, sůl, Na omáčku: žampiony, trocha vody, masox, pepř,sůl,1dc suché bílé víno, smetana jíška světlá nebo tmavá. Rýže

Postup přípravy

Řízky naklepeme osolíme obalíme v trojobalu a osmažíme. Do hrnce dáme oloupané a nakrájené na plátky žampiony ,přidáme vodu podle toho kolik bude porcí, pepř,suché bílé víno a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
♥♥♥ ZNOJEMSKÉ RAGŮ ♥♥♥

♥♥♥ ZNOJEMSKÉ RAGŮ ♥♥♥

Potřebné ingredience

500g vepřovéce plece, , 3 cibule, 6 sladkokyselých okurek, olej, hladká mouka, sůl, sladká paprika, pepř, dost bazalky a majoránky

Postup přípravy

2 cibule nakrájíme, osmahneme, přidáme maso, orestujeme, přidáme všechno koření, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Podle potřeby pokrm mírně podléváme a až ke konci, když je měkké…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Číňanovo štěstí

Číňanovo štěstí

Potřebné ingredience

50 dkg vepřové plece,1 lžíce magi,1 lžíce worcestru,1 lžíce sojovky,1 žloutek,1 lžička soli,1 lžička cukru,trocha červ.papriky/kdo chce může pálivou-ale já nedávám/,1/2 lžičky kari,2 lžíce oleje,1 velká cibule,1/2 pórku,1 červená a 1 zelená paprika.

Postup přípravy

Maso si nakrájíme na nudličky,zrovna tak pórek a papriky,cibuli nadrobno.Ostaní si vše promícháme a maso do této marinády naložíme do druhého dne necháme v chladničce.Pak prudce…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové plecko nadivoko s houbami -MOOC DĚKUJI-ivulinka (Ivana)

Vepřové plecko nadivoko s houbami -MOOC DĚKUJI…

Potřebné ingredience

Suroviny: 500 gr vepřového plecka, sůl, 200 gr cibule, 50 gr slaniny, 4 stroužky česneku, 5 zrnek pepře, 2 zrnka jalovce, 1 bobkový list, 2 zrnka nového koření, sladká paprika, 200 gr žampionů, 125 ml kysané smetany, 2 pol. lž. hladké mouky, 2 rajčata, 1 pol. lž, hořčice, mletý pepř

Postup přípravy

Postup:

Slaninu nakrájíme na kostičky a vyškvaříme ji, přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme ji dozlatova, maso nakrájené na kostičky přidáme do hrnce a necháme ho…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové kostky v leču

Vepřové kostky v leču

Potřebné ingredience

Vepřové maso, kýta nebo plecko, cibule, sklenice zeleninového leča, sůl, pepř, olej, drcený kmín a trochu kečupu, hl. mouka na zásyp

Postup přípravy

je to snadné a chutné.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pikantní bůček

Pikantní bůček

Potřebné ingredience

Vaření: 1 kg vepřového bůčku (lepší je delší protáhlejší), 12 stroužků česneku, celý pepř a bobkový list. Marináda: 15 stroužků česneku, lžička kari, lžička pepře, lžička grilovacího koření, chilli a worchestrové omáčky.

Postup přípravy

1 kg vepřového bůčku dáme vařit do tlakového hrnce spolu s dvanácti stroužky česneku, celým pepřem a bobkovým listem. Zatím co se vaří maso, rozlisujeme dalších 15 stroužků…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Maso s omáčkou ňam-ňam

Maso s omáčkou ňam-ňam

Potřebné ingredience

500g vepřové kýty,olej,grilovací koření,mletý pepř,kari koření,sojová omáčka,hl.mouka,1 zakysaná smetana

Postup přípravy

Smícháme olej s kořením a do této směsi naložíme nadličky masa nejméně na 2 hodiny. Pak maso vyklopíme do kastrůlku,opečeme,zaprášíme lžící mouky,osmahneme,trochu podlijeme a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
BŮČOVÉ KOSTKY V MARINÁDĚ

BŮČOVÉ KOSTKY V MARINÁDĚ

Potřebné ingredience

1/2kg prorostlého bůčku bez kosti, 2 lžíce oleje, 1 lžička soli, 2 lžíce sojové omáčky, 2 lžíce worcestrové omáčky, 1 lžička mletého zázvoru, hrst václavek. Postup:

Postup přípravy

Bůček nakrájíme na kostky a smícháme s ostatními ingrediencemi. Necháme přes noc odležet. Poté prudce osmažíme (olej už na pánev nedáváme) a přidáme václavky. Necháme bůček…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
♣♣♣Vepřová krkovice/kýta po zbojnicku s báječným sosem a rýží♣♣♣

♣♣♣Vepřová krkovice/kýta po zbojnicku s báječným sosem…

Potřebné ingredience

asi 1kg krkovice,ale může být i kýta nebo kotleta,2-3 cibule,asi 5-8 stroužků česneku,sůl,pepř,hořčice plnotučná,worchester,sójovka,špetka grill koření,drcený kmín,olej,sádlo,hladká mouka,vývar nebo voda na podlití

Postup přípravy

dle obrázků

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Tatranské kotlety

Tatranské kotlety

Potřebné ingredience

na 4 porce: 4 plátky vepř. kotlety 10dkg plátků sýra 10dkg šunky 10dkg angl. slaniny 1 smetana 12% 1 malá sklenička zavařeného leča od Hamé sůl, pepř

Postup přípravy

Plátky naklepeme, osolíme, opepříme.Dáme na pekáč.Pokladame jednotlivé plátky šunkou.Navrh rozdělíme skleničku leča, přikryjeme angl. slaninou a plátky sýra.Celé to zalijeme…

Zobrazit více...

Kategorie