Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
zabíjačkový guláš podomácku...chlapy vám budou zobat z ručky..

zabíjačkový guláš podomácku...chlapy vám budou zobat z…

Potřebné ingredience

vepřová plec 1.5kg,vepřový bok1kg libovější,vepřová játra 30dkg,cibule1kg,špek15dkg,sůl,pepř,majoránka,česnek,(pokud budete chtít super gulášek,tak ještě jeden vepř.jazyk,jednu vepř.ledvinku očištěnou,půl vepřového srdíčka)tvrdý chléb,

Postup přípravy

nejdříve nakrájíme na drobno špek a na hrubo cibuli,zpěníme špek a do něj dáme cibuli a necháme pomalu dělat do tmava ne černa,ale do hněda.mezi tím rozpálíme troubu na 200°C.do…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Košiny maso

Košiny maso

Potřebné ingredience

4 ks vepřové řízky | plátky ang. slaniny | bazalka | 2-3 ks rajčata | pivo | sýr cihla

Postup přípravy

Zprudka rozpálíme olej a poklademe vepřové řízky (neklepat, jen naříznout), na ně anglickou slaninu a posypat bazalkou. Chvíli posmažíme a poté přidáme rajčata nakrájené na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
"Tomášova zapečená mísa" - okoukáno v jedné naší (karlovarské) hospodě-ÚŽASNÁ ŇAMINA :-)

"Tomášova zapečená mísa" - okoukáno v jedné…

Potřebné ingredience

Uvařené brambory,kvalitní maso (původní recept je z vepřové panenky,ale může být i hovězí svíčková,já dokonce dala hovězí zadní a taky to šlo...),paprika(kapie),smetana(stačí 12%),stouhaný sýr,cibule,sůl,pepř.

Postup přípravy

V obrázkách...

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
PLNĚNÉ ŘÍZKY-KAPSY

PLNĚNÉ ŘÍZKY-KAPSY

Potřebné ingredience

4 plátky masa,80g šunky(nakrájíme na kostičky),2vejce,50g hrášku,máslo,sůl,hladká mouka a strouhanka na obalování,olej na smažení a párátka.

Postup přípravy

Na pánvi ohřejeme máslo,přidáme nakrájenou šunku,hrášek a 1 vejce a mícháme až směs zhoustne.Dle chutí osolíme.Řízky nařízneme,naklepeme,osolíme a dáme nádivku.Pak spíchneme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Babicovy dobroty - krkovička MOOC DEKUJI JANIČCE REMKOVÉ!!!

Babicovy dobroty - krkovička MOOC DEKUJI JANIČCE…

Potřebné ingredience

Suroviny: Plátky krkovice podle počtu strávníků, na každou krkovici jedna menší cibule, dionská, nebo jiná ostřejší hořčice, plátky anglické, na každý kousek aspoň 3 plátky, sůl, pepř

Postup přípravy

Postup:

Krkovici nenaklepáváme, osolíme, opepříme a hodně z obou stran potřeme hořčicí. Na každý plátek dáme jednu menší, na kolečka nakrájenou cibuli a plátky anglické,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
HORŃÁCKÝ GULÁŠ

HORŃÁCKÝ GULÁŠ

Potřebné ingredience

vepř.kýta nebo plec,cibule,paprika,lečo,žampiony,klobása,červ.fazole

Postup přípravy

zpěníme cibuli,orestujeme na kostičky nakrájené maso a zaprášíme trochou papriky,necháme dusit maso do měkka......až je maso hotové přidáme žampiony bud sterilované nebo čerstvé …

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pikantní vepřové plátky

Pikantní vepřové plátky

Potřebné ingredience

2 vejce 2 lžíce solamylu 2 lžíce kečupu 1 lžička pepře 1 lžička soli 1 lžička pálivé papriky špetka majoránky utřený česnek

Postup přípravy

Vepřové plátky nechat 24 hodin ležet v láku,potom opéct a podávat třeba s bramborovou kaší,brambory nebo hranolkami. Nakládám i kuřecí maso nebo krůtí.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové v mrkvové omáčce

Vepřové v mrkvové omáčce

Potřebné ingredience

Plec nebo krkovička, 3-4 mrkve, cibule, sůl, bobkový list, nové koření, cukr, citronová šťáva, instantní jíška

Postup přípravy

V papiňáku osmažíme cibuli a přidáme maso nakrájené na kostky nebo plátky. Zprudka opečeme, osolíme a zalijeme vodou. Přidáme mrkev, kterou jsme předtím v sekáčku rozsekali…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Řízek Ondráš

Řízek Ondráš

Potřebné ingredience

Těstíčko jako na bramboráky,jen děláme trošku řidší a přidáme kapku mléka-\\r\\nnamleté nebo nastrouhané brambory,česnek,cibule,vajíčko,sůl,pepř,majoránka,hladká mouka a kapku mléka

Postup přípravy

Vepřovou kotletu dáme do těstíčka a smažíme.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ŠPÍZ V ALOBALU

ŠPÍZ V ALOBALU

Potřebné ingredience

VEP.MASO-ČERVENÁ PAPRIKA-ZELENÁ PAPRIKA-CIBULE-PATIZON- KOŘENÍ ADŽIKA(DĚTEM NEDÁVÁM) A PEČENÉ KUŘE-DÁVÁM BEZ SOLI A GLUT.I DĚTEM

Postup přípravy

JELIKOŽ NAŠE DĚTI ŠPEJLE POLÁMALI DALA JSEM TO DO ALOBALU
A NAPROSTO FAMÓZNÍ......
ALOBAL NA TO STŘÍDAVĚ ZELENINU A MASO KOUSÍČEK MÁSLA(1/2 PLÁTKU)
KOŘENÍ S CITEM A V TOM…

Zobrazit více...

Kategorie