Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

HORŃÁCKÝ GULÁŠ

0.0
HORŃÁCKÝ GULÁŠ

Potřebné ingredience

vepř.kýta nebo plec,cibule,paprika,lečo,žampiony,klobása,červ.fazole

Postup přípravy

zpěníme cibuli,orestujeme na kostičky nakrájené maso a zaprášíme trochou papriky,necháme dusit maso do měkka......až je maso hotové přidáme žampiony bud sterilované nebo čerstvé (pokud budeme dávat čerstvé tak dáme dřív aby se stihly dodělat cca 20minut) pak přidáme sklenici leča,klobásu (tu si předem opečeme nakrájenou na kostičky) a nakonec přidáme plechovku červených fazolí,můžeme přidat špetičku chilli a vše dobře promícháme a prohřejeme,dle potřeby zaprášíme inst,jíškou aby to nebylo moc řidký......hotovo!!!! :-)))))
my jíme s chlebem a je to obrovská mńamka :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Jia 6. 2. 2010, 17:21
My děláme taky Horňácký guláš (Y). Bez klobásky a žampionů a fazole dávám menší bílé, místo leča krájené papriky a rajčata. A jíme k němu topinky s česnekem (zajic). Zkus Petro s těma topinkama, je to mňáááááám (B)
DVOJČÁTKA 6. 2. 2010, 19:56
@Jia díky za tip (L) určitě vyzkoušíme (hello) (hello) (hello)
Jia 6. 2. 2010, 21:55
@DVOJČÁTKA Není zač, a pak určitě napiš jak chutnalo (L) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie