PANGASIUS NA MÁSLE - LAHŮDKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
Potřebné ingredience
4ks pangasie,kmín,sůl,citron,máslo...........
Postup přípravy
4ks pangasie osušíme,osolíme,okmínujeme,pokapeme šťávou s jednoho citronu a necháme 15min uležet.Pečeme dozlatova na másle .Máslem s ryby polejeme brambory.
Příloha:brambory a …
Rybí filé na másle s brambůrkem-rychlé a jednoduché
Potřebné ingredience
2ks rybích filet půlečku másla kostky(můžete dát i ramu ale s pravým je to lepší) mraženou zeleninu jakoukoliv(brokolice,mrkvev,hrášek,já dávám směs) trochu soli,a jakékoliv zelené sušené koření-majoránka,oregano,pažitka cokoliv nebo rybí koření
Postup přípravy
Do hrnce necháme rozpustit máslo vložíme zeleninu a filé posypeme trochou podravky,rybím kořením nebo jen osolíme a přikryjeme pokličkou.
Dusíme na mírném ohni až je zelenina s…
* BLESKOVĚ zapečená treska *
Potřebné ingredience
4-8 ks tresčích filet (nebo jiná ryba - např. Pangacius), 4-6 velkých žampionů, 1 cibule, 1 zakysaná smetana, 100 g strouhaného sýra, sůl, ml. paprika, olej.
Postup přípravy
Omytou a osolenou tresku vložíme do pekáčku a maličko poprášíme mletou paprikou. Troubu rozehřejeme na 200 stupňů Celsia. Na oleji osmahneme cibulku na kostičky, pak přidáme…
Krabí tyčinky na smetaně
Potřebné ingredience
2 balení krabích tyčinek, 1 malá konzerva žampionů, 3 stroužky česneku, olej, kukuřice, 1 sladká smetana, těstoviny, bazalka
Postup přípravy
Uvaříme těstoviny. Na panvi zpěníme olej a osmažíme na něm česnek nakrájený na kostičky. Pak přidáme žampiony, kukuřici a krabí tyčinky nakrájené na plátky. Vše osmažíme a…
Losos na másle s rýží Basmati a zeleninou-Li
Potřebné ingredience
Kus lososa koření a citron rýže basmati zeleninka
Postup přípravy
Velký kus čerstvého lososa .-)
Bez kostí!Na nízký pekáček(já vzala od pizzi)se vystřihne pečící papír.Losos se zakape citronem,osolí a okoření.Já dala trochu vegety(vegi bez…
Pangas v těstíčku
Potřebné ingredience
500g pangas, sůl, koření na ryby
Těstíčko: 500ml mléka, 2vejce, hl. mouka dle potřeby, 1/2 kypřícího prášku do pečiva
olej na smažení
Postup přípravy
Rybu osolíme a okořeníme, připravíme si těstíčko, trošku hustší, namočíme v něm rybu a smažíme na rozpáleném oleji
Podkůvky z lososa s jemnou omáčkou
Potřebné ingredience
podkovy lososa, zelená petrželka, citronová šťáva,sůl, bylinky, škrob, máslo, oliv. olej
Postup přípravy
Lososové podkůvky pokapeme citronovou šťávou a necháme cca půl až hodinku odležet. Po té době podkovy osolíme a posypeme směsí bylinek ( já používám italské) a zelenou petrželkou.…
Treska v sýrovém kabátku
Potřebné ingredience
4-6 filetů z tresky, nastrouhaná kůra a šťáva ze 2 citronů, sůl, směs koření na ryby, 100-150 g nahrubo nastrouhaného sýra, 4 lžíce zakysané smetany, 4 lžíce strouhanky, 4 nadrobno nasekané stroužky česneku, petrželka, olej
Postup přípravy
Na olejem vymazaný plech rozložíme kousky ryby, pokapeme je citronem, osolíme a okořeníme. V misce smícháme 2 lžíce oleje, nastrouhaný sýr, strouhanku, smetanu, česnek,…
Pangasius (nebo treska) s houbovou čepicí, příloha…
Potřebné ingredience
Pangasius nebo treska (pangasia dneska už nejíme...), plátkový sýr, 2 cibule, česnek, mletý kmín, sůl, pepř, olej, rýže, houby (i mražené), koření na ryby
Postup přípravy
Klasicky uděláme základ na smaženici - na oleji zpěníme 1 cibuli, nasypeme nakrájené houby, podlijeme vodou a chvíli podusíme tak, aby zůstala jen hutnější houbová hmota.…
PANGAS S TĚSTOVINAMI
Potřebné ingredience
TĚSTOVINY,PANGAS,OLEJ,MRAŽENÁ ZELENINA,ČESNEK,SŮL,PAPRIKA,KARI.
Postup přípravy
UVAŘÍME TĚSTOVINY A ZELEINU DO MĚKKA.NA PÁNVIČCE OSMAŽÍME NA KOSTIČKY NAKRÁJENOU RYBU,OSOLÍME.PŘIDÁME KARI,PAPRIKU A ČESNEK.DÁLE PŘIDÁME NA PÁNEV ZELENINU A VŠE KRÁTCE POVAŘÍME.JE…