Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Zvěřina

Přidat recept
ZVĚŘINA
kančí ragů

kančí ragů

Potřebné ingredience

kančí kýta či plec, slanina, mrkev s celerm-klasika mražený pytlík, 4 cherry rajčátka, 2 stroužky česneku, cibule, 5-6 žampionů,2dc červeného vína, trocha kečupu, příloha těstoviny

Postup přípravy

maso odblaníme a nakrájíme na kostičky, osolíme opepříme, + lžička koření gril koření a zvěřiny, zamícháme, zprudka orestujeme, přidáme slaninku na kostičky, orestujeme poté…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Guláš z jelena

Guláš z jelena

Potřebné ingredience

máslo,cibuli,anglická,sůl,směs na divočinu,kmín,samozřejmě maso

Postup přípravy

Na másle jsem osmahla cibuli s angl.,přidala osolené okořeněné maso,kmín, opekla a podlila vodou.Ke konci jsem dala drobet kečupu,zahustila a povařila.

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Kachna pečená

Kachna pečená

Potřebné ingredience

Suroviny: 1 kachna o váze asi 2 kg sůl kmín (majoránka) 50 g másla vývar na podlévání

Postup přípravy

Kachnu dobře opláchneme zevnitř i na povrchu, necháme okapat a osušíme. Potom ji uvnitř i na povrchu osolíme a posypeme kmínem. Aby při pečení nevysychala, je dobré naříznout…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
GULÁŠEK Z JELENA

GULÁŠEK Z JELENA

Potřebné ingredience

zvěřina,3 cibule,česnek,zakys.smetana,hl.mouka,gulášové koření a koření nahrin,máslo,naložené plněné papričky.

Postup přípravy

na másle zpěníme pokrájenou cibuli,přidáme maso,okořeníme,osolíme a dusíme v papiňáku asi hodinku.poté lehce zahustíme moukou,necháme provařit,přidáme 5 stroužků rozmačkaného…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Kančí gulášek

Kančí gulášek

Potřebné ingredience

kančí maso, anglická slanina, cibule, zelená paprika, červené víno, jalovec, gulášové koření, chleba, sůl a pepř,

Postup přípravy

Kančí maso,slaninu,cibuli a papriku si nakrájíme na kostičky.
Do hrnce dáme slaninu,když začne pouštět tuk,přidáme cibuli...restujeme....potom přidáme maso,osolíme,opepříme a…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Jehněčí pečeně

Jehněčí pečeně

Potřebné ingredience

jehněčí, kefír (kefírové mléko), česnek, sůl, rozmarýn

Postup přípravy

Jehněčí maso dát do hlubší mísy, zalít kefírem a nechat 1 den v lednici odležet. Maso vyndat z kefíru, opláchnout, potřít česnekem utřeným se solí a posypat rozmarýnem. Péct v…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Pečený divočák s bůčkem

Pečený divočák s bůčkem

Potřebné ingredience

1kg kančího masa - já použila krk, 0,5kg bůčku, 2 větší cibule, 3bobkové listy, cca 6 kuliček nového koření, sůl, slanina,1 lžíce koření divočina, vývar na podlití nebo voda+masox,

Postup přípravy

Zvěřinu nechávám v celku, prošpikuju slaninou, bůček nakráju na pláty asi 1,5 silné ...
CIbulku nakrájím na větší kousky, maso na střídačku pokladu do pekáče tak aby bůček byl…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Pečené srnčí na zelenině

Pečené srnčí na zelenině

Potřebné ingredience

Srnčí/já měla hřbet/, zeleninu pod svíčkovou, koření na divočinu, česnek, cibule.

Postup přípravy

Maso osolit, posypat kořením, dát do pekáčku. Zasypat cibulí, česnekem a zeleninou, podlít vodou a píct na 150 stupňů až je maso měkké, já pekla skoro 3h. Maso je takové sušší,…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Michalovo srnčí ragů

Michalovo srnčí ragů

Potřebné ingredience

0,5 kg srnčí kýta (nebo kotleta), kořenová zelenina (2 větší mrkve, 1 celer, 2 větší petržele), 2 velké cibule. 2x Bobkový list, 4x jalovec, tymián, nové koření, kuličky pepře, sůl, tuk na smažení, mouku na jíšku (cca 5 lžic), asi litr vývaru (z kostí zvěřiny nebo z hovězích kostí) nebo vody s masoxem.

Postup přípravy

1. zeleninu nakrájíme na kousky
2. cibuli nakrájíme na jemno
3. maso nakrájíme na menší kousky
4. Rozehřejeme tuk v hrnci a zpěníme na něm cibulku. Ke zpěněné…

Zobrazit více...

Kategorie