Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Mleté maso

Přidat recept
MLETÉ MASO
Koložvárské zelí

Koložvárské zelí

Potřebné ingredience

1 sterilované zelí,600g mletého masa,masox(nebo zeleninový bujon)červená paprika,grilovací koření,podravka,rýže

Postup přípravy

Rýži uvaříme dle návodu a necháme vychladnout,pak přimícháme do mletého masa včetně koření(to můžeme použít jaké chcete....jaké vám chutná v mletém masu).Ze směsi masa uděláme…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Plněné brambory

Plněné brambory

Potřebné ingredience

Brambory mleté maso 1 cibule Česnek 3 vejce majoránka Vegeta sladká paprika olej Sůl pepř sýr

Postup přípravy

Brambory omyjeme a uvaříme do poloměkka ve slupce, vychladné rozkrojíme a vydlabeme. Vnitřky brambor smícháme s masem, orestovanou cibulí na oleji, česnekem, vegetou, solí, pepřem…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
002 Plněné papriky bez plnění v rajské omáčce s rýží

002 Plněné papriky bez plnění v rajské omáčce s rýží

Potřebné ingredience

Mleté libové maso - vepřové, kuřecí, mix s hovězím , vařená rýže , tekuté koření Maggi, sůl, mletý pepř, čerstvé nebo mrazené papriky nakrájené na proužky = odpadá plnění paprik ! ! ! Olej, cibule, rajský protlak, hladká mouka , voda, cukr, sůl. Olej, cibule, rýže, sůl, voda.

Postup přípravy

Mleté maso ochutit solí, pepřem, tekutým kořením Maggi, zahustit troškou vařené rýže nebo strouhankou, z masy se budou dělat kuličky, které se zavaří do rajské omáčky. Na omáčku…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Plněné brambory

Plněné brambory

Potřebné ingredience

• 450 g mletého hovězího masa • 1 cibule, pokrájená nadrobno • trocha worcestru na dochucení • 300 ml hovězího vývaru z kostky • 1 lžíce rajčatového pyré • 4 velké brambory • trocha mléka • oříšek másla • 50 g strouhaného sýra, nejlépe čedaru • sůl a čerstvě mletý pepř

Postup přípravy

Maso osmažte na cibulce dohněda. Zastříkněte worcestrem a ještě minutku poduste. Přilijte vývar a rajčatové pyré. Zakryjte, stáhněte plamen a zvolna duste ještě dvacet minut.…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
BRAMBORY,ZELÍ A MLETÉ MASO

BRAMBORY,ZELÍ A MLETÉ MASO

Potřebné ingredience

1kg brambor, 1cibule, 2stroužky česneku, 500g mlet,masa, sklenice naložených rajčat-425ml, 500g bílého zelí, 150g zakys.smetany, 150g strouh.sýra, 1lžička oregána, 2lžíce kečupu.

Postup přípravy

POSTUP- Brambory uvaříme ve slupce.Zpěníme cibuli,přidáme česnek,přidáme mleté maso,ochutíme oregánem,sůl,pepř.chvíly dusíme,pak přidáme rajčata,kečup,vše povaříme.Nasekáme zelí a…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Roláda z mletého masa po našem ;-))) .... je VYNIKAJÍCÍ A  jednoduchá !!!

Roláda z mletého masa po našem ;-))) .... je…

Potřebné ingredience

500 g mletého vepř. masa, sůl, pepř, smetana (nebo mléko) Na náplň: na pokladení: krájený šunkový salám a plátky tvrdého sýra na vaječnou směs: 3-4 vejce, anglická slanina, na kostička krájená zeleninka dle chuti a pro barevnost, sterilované žampiony, zelené bylinky, hořčice, steril. okurek ap.

Postup přípravy

Ač se říká, že samochvála smrdí, musím říct, že tato roláda je fakt výborná !!! Aspoň nám všem chutná, ale nejlepší bude, pokud ji budete zkoušet, přizpůsobit náplň vašim chutím.…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Pelmeně

Pelmeně

Potřebné ingredience

Náplň: 400 g mletého vepřového masa, 1 středně velká cibule nakrájená nadrobno, sůl, pepř. Těsto: 500 g polohrubé mouky, špetka soli, cca 1/4 l vody. Omáčka: 1 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžíce octa, 1 lžíce oleje, sůl, pepř, 1 dcl vody.

Postup přípravy

Ze surovin uhněteme těsto, mělo by být vláčné ale ne lepivé. Nakrájíme na kousky a z nich tvoříme placičky.
Maso a všechny přísady smícháme dohromady. Touto náplní plníme…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Musaka

Musaka

Potřebné ingredience

500g mletého masa, cibulka, 3 vajíčka, 2 lilky,hladká mouka, 8 brambor, mléko, vývar z masoxu,sůl,pepř,skořice, oregano

Postup přípravy

Lilky osolíme a necháme na tácku "vyplakat", obalíme v hl. mouce a orestujeme krátce na pánvičce. Dále na cibulce orestujeme maso, osolíme, opepříme,přidáme skořici a dusíme cca…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
MUSAKA SE SÝROVOU NÁPLNÍ

MUSAKA SE SÝROVOU NÁPLNÍ

Potřebné ingredience

1kg brambor-lilek 10 lžíc oliv.oleje 1 cibule 500g ml.hov.masa 1/2 svazku oregana,nebo ze sáčku 100g sýra 375g mléka 2 lžičky vývaru,(pokud není nahradit lze i 1/2 masoxu v trocha vodě) sůl,pepř 3 lžíce jížky,nebo lze udělat doma,množství dle potřeby 2 žloutky 4 rajčátka

Postup přípravy

Brambory-lilek očistíme,nakrajíme na plátky a osolíme.Po obou stranách je opečeme na 8.lžicích oleje.Vyjmeme a dáme okapat.Oloupanou cibuli nakrajíme na kostičky.Na zbývajícím…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
ZAPEČENÉ BOLONSKÉ ŠPAGETY

ZAPEČENÉ BOLONSKÉ ŠPAGETY

Potřebné ingredience

recept jsem delala podle receptu na koreni, ale osvedcil se velice neni to slozite a je to vynikajicí.... takze: 500 g mleteho masa,trocha oleje pod cibulku,2 stroužky česneku, 1 cibule, rajsky protlak-maly,pepr, oregano, balik spaget , sul, 100g parmezanu( davam obycejnou cihlu),a smetana( ta mala)

Postup přípravy

takze, na oleji cibulku zpenit, pridat maso, osmahnout , poradne rozmichat, pridat sul, pepr, cesnek, oregano, vse dle vasich chutí, nakonec rajsky protlak a podusit. behem…

Zobrazit více...

Kategorie