Zobrazit přihlášovací formulář

Co dnes vaříte ?

Avatar
Odesláním formuláře souhlasíte s pravidly diskusí
zelenoockam 30. 1. 2022, 19:34
Nakladane tvaruzky (H)boze to je takova rychna,ale mooooc dobre ,-)
danca60 30. 1. 2022, 12:24
Asi puknu :-D knedlo, vepřo, zelo - zavařený cuketový ^o) to bylo taaak dobrý *-) už chybí jen (child3) ,-)
e-sladkyspanek.cz 30. 1. 2022, 12:27
@danca60 Tak to věřím . Já se taky vždycky tak přežeru. Že sotva dolezu na kanape
BaLiDa 29. 1. 2022, 12:56
Holky máte prosím někdo zkušenost s přípravou domácího rautu? Narozeniny, kulaté. Jeden den 8 dospělých a 7 už spíše větších dětí (které jí spíše jako dospělí) a hned druhý den 10 dospělých a dětí taky tak nějak jako den předešlý. Den první od tří - svačina sladké, slané, večeře raut teplý. Den druhý už i oběd, svačina, večeře opět teplý raut. Vše připravováno doma, sladké 3-4 druhy, studený raut, pomazánky, sýry, uzený losos, salámy, mini rajčátka a mini mozzarely, pečivo. Teplé 5 jídel + asi 3 přílohy. Jsme pro to rozhodnuti, máme varny, aby nebyl problém s ohříváním, ale spíš se bojím a nemám zkušenost, když navaříme většinu v pátek, aby to bylo v neděli ok, nevím jak vaří catering, kdy začínají, když je toho hodně. I tak se toho bojím, protože to bude maraton a nevím, jestli nemáme velké oči. Máte někdo zkušenost s jakoukoli přípravou rautu na doma, ale aby to mělo úroveň ,-) Co jste připravovali, na co si dát pozor? (F) (F) (F)
zelenoockam 30. 1. 2022, 12:01
@BaLiDa Ja.ale teple,krom gulase,kolena,kurecich nozek apod. delam uplne cerstve.ted navic mam soupravu primo na rauty ve dreve.korytka,desticjy...to lidi cumi
BaLiDa 30. 1. 2022, 12:08
@zelenoockam My koupili varny ,-) Potřebuju, aby to bylo pořád teplé, samo se to ohřívalo, na to nemám kapacitu to ohřívat a chci, aby to bylo teplé tak jak to má být. Asi je ještě využijeme, uskladnit to máme kde, jsme magoři, od posledních kulatých narozenin máme výbavu pro cca 50 lidí, kávové sady, sklenice atd. Teď to bude opravdu malá oslava, oproti minule, to jsme ale měli objednaný catering, to by jsme nedali. Čerstvé samo, ale pokud je to jen na jeden den. Jde mi o to, kdy to vaří profesionálové na catering, když je opravdu moc lidí, ten den? Den předem? My budeme mít dva dny po sobě. Panenku, lososa samozdřjemě až ten den kdy se bude jíst, to předem ne. Místo guláše, budu dělat Bolognese, to vydrží v poho dva dny, tak stejně řízečky, dělám čínské, milují dospělí i děti (naložené kousky kuřecího ve směsi).
zelenoockam 30. 1. 2022, 12:12
@BaLiDa Hodne bych toho objednala,pokud by mne netlacily penize.minizakusky,malicke slane na listovem teste-tohle znam bezkonkurencni,koleno-taky mam tip na luxusni.no a polevku,hl.chod,pomazanky a zbytek uz je brnkacka co se da doma v pohode.ja ted delala licka na vine a zabijackovy gulas.to melo asi nejvetsi uspech ze vsech akci a je to na pohodu.nejvetsi drbacka jsou zakusky.a pro mne uplne odporna prace.prenechavam vzdy profikum ,-)
BaLiDa 30. 1. 2022, 12:18
@zelenoockam Chci to mít domácí Moni, znám mini zákusky, výborné kousek od nás, kolena bývají na narozkách, já tohle nerada, všechno to znám a tak nějak to čas od času na narozkách absolvujeme, když chodíme. Já jsem taková, že když objednám, člověk do toho nevidí, i když to může být sebelíp vychvalované, tak když to pak není dobré, jsem naštvaná. Zklamali jsme se tak na posledních kulatinách nebo na oslavě v restauraci. Mám pak pocit, že vyhazuju spoustu peněz a není to dle mých představ, tak mi pak nezbývá než to udělat sama ,-) Ale samozdřejmě to jde jen do nějakého počtu lidí, nad uritý počet byhc do toho nešla an i já.
zelenoockam 30. 1. 2022, 12:25
@BaLiDa Ktere zakusky u vas myslis?
zelenoockam 30. 1. 2022, 12:22
@BaLiDa Obj.jen to koleno,proverene.maji ho uplne specialni.uz roky.a to slane.listove mini sladke bych taky tak dokonale neudelala i kdybych se rozkrajela.za tyhle veci mohu dat ruku do ohne.ja si na kvalitu potrpim extremmne.mikdy bych cely cattering od jedne firmy neobjednala.a co jsme meli napr.vychvalovane korytka,tak pro mne teda nic moc...a mmch neobjednala bych na akci ani koleno z Rohova ,-)
BaLiDa 30. 1. 2022, 12:38
@zelenoockam Koleno z Rohova, znám, vím, že mají výborné, ale já prostě koleno, guláš nechci ,-) Mini zákusky Zábřeh. Já chci dělat věnečky a ty mi fakt jdou, za ty já zase ruku do ohně klidně dám, fakt je mám (zajic) A doufám, že se mi teď povedou, když se tak chvástám (smich) ,-) Jako my s manželem jsme tak nároční, že neznám nikoho široko daleko komu by vadilo to co nám ,-) Jen tchýni (smich) ještě chceme dělat trubičky, ty chce teda manžel, ty nám též jdou, na to ale není co zkazit, ale to je ve hvězdách co všechno nakonec uděláme.
e-sladkyspanek.cz 30. 1. 2022, 12:52
@BaLiDa Myslíš, že není co zkazit (candle) Jak pro koho (smich)
zelenoockam 30. 1. 2022, 12:50
@BaLiDa Mne to zivilo a sem tam zivi.takze o narocich vim sve :-D
johnynka 29. 1. 2022, 17:43
@BaLiDa Báro a to hodláte absolvovat sama? Do toho, co píšete bych nikdy nešla. Opravdu nikdy. To je jak malá svatba, všichni se budou veselit a vy budete lítat a budete utahaná jako blázen. A tohle vše uvařit, upéct 8-| Pokud bych neměla k ruce další 3 pomocníky...Jinak uvědomujete si, že budete ráda, že spíte a ráno nanovo? Být vámi, tak to rozmyslím, případně seženu studenty na výpomoc.
BaLiDa 30. 1. 2022, 11:54
@johnynka Díky Ivet, ne sama ne. Já celkově narozeniny nerada, takže mi vůbec nevadí chystat, i během oslavy. Děláme všechny narozky doma, křtiny, přijímaní, oběd, svačina, večeře, je fakt, že nepokračujeme druhý den. Ale nechci to absolvovat další týden znovu, prostě to chci vzít jedním vrzem, budou nachystány stoly, výzdoba. Jako bojím se toho, to jo. Ale manžel bude den před doma a dcera nejstarší umí vše, péct, vařit, manžela i dceru to baví, takže budeme tři na přípravu (den a půl), to by jsme mohli zvládnout. Horší bude ten druhý den, ale měli by jsme mít vše přichystané, jen spíš něco dochystat. Oběd jsme přehodnotili a vezmeme jedno jídlo z večeře a hodíme ho na oběd.
anilvap2 (upraveno) 29. 1. 2022, 17:40
@BaLiDa Ale to nebudete dělat všechno sama, že ano?? A tak třeba zrovna guláš je lepší uleželý. Ten do neděle vydrží určitě. Ještě mě napadla nějaké masová směs ale kung pao atp. K tomu rýži. A proč chcete mít pět teplých jídel? To mi připadá zbytečné. My jsme měli jedno teplé - právě ten guláš. A řízky. A pak studené. Když jsem si přečetla ten seznam, co všechno plánujete, tak jsem myslela, že to máte do nějaké fabriky ,-)
BaLiDa 30. 1. 2022, 11:55
@anilvap2 :-D No já nechtěla rodinu ani známé tzv.ošulit, prostě jako by šli do restaurace, kde by byl raut a výběr z jídel možná mnohem větší. Tož uvidíme ,-)
sagula 29. 1. 2022, 13:20
@BaLiDa Neporadim, ale jen to ctu, boli me hlava za vas. Mela bych nejvic obavu, aby to z patku bylo v nedeli jeste takove, jak bych si predstavovala. Ale jako host...., to bych sla hned. Drzim palce (F)
BaLiDa 29. 1. 2022, 13:43
@sagula Děkuju Jituš, mám právě úplně stejnou obavu. Ale chystáme všechny oslavy doma, ovšem poprvé takhle za sebou a s trochu větším množstvím jídla ,-)
maršmeloun 29. 1. 2022, 13:18
@BaLiDa Baru jen to čtu tak vím, že bych to nezládla (smich) Dám pár tipů (F) Oběd klasika řízky a salát, řízky můžou být i jako studený raut. Na raut tatarák, kuřecí paličky, studená roláda, ( krůtí, kuřecí nebo i z mletého masa ) sýrové mísy, salámové mísy, různé saláty, coleslaw, těstovinový zelný s koprem......předem nakládané sýry, rajčatové špízy s mozzarelou, prošut s melounem, teplý raut to teda je pro mě oříšek tak to jen od boku . Guláš, čína, pečené kuřecí kousky, přílohy vídeňský salát, pečené brambory, kváskový chleb, jednou jsem měla na oslavě rýži s rozinkami a to bylo moc dobré. Ještě švestka ve slanině, páky v listovém těšte....Sladké bych objednala mini zákusky (Y)
BaLiDa 29. 1. 2022, 13:32
@maršmeloun Téda to je krása (Y) To by se mi líbilo a chutnalo mi. My chceme dělat sladké pařížský dort (dva - na jeden a druhý den), karamelové zákusky, věnečky (ty musí být pečené ten samý den) a pavlovy, dají se napéct dopředu. Studené mísy uzený losos, uherák, na větším prkně variace sýrů s hrozn.vínem, pršut s melounem je super nápad (Y), salát/pomazánka sloní žrádlo, nivová pomazánka, chci udělat domácí máslo, domácí lučinu a možná domací veku. Teplé bolognese (jakoby místo guláše, já guláš nerada), čínské řízečky, vepřovou panenky obalenou ve schwarzavlské šunce, lososa, restované žampiony a mini burgery, ty houstičky chci dělat taky domácí, chci předem vyzkoušet, s tím zkušenost nemám žádnou, ale recept mám super. Jako přílohy těst.salát, opékané brambory ve slupce, césar salát, pečivo. Jo a švestky ve slanine taky, to je bomba. |:o) Ještě jsem zapomněla na cukroví, čerstvé ,-) ale to jen max 4 druhy a na ten oběd rolády, smet.omáčka a domácí knedla, ta se dá udělat dřív a zamrazit.
maršmeloun 29. 1. 2022, 14:48
@BaLiDa Všechno je super, jen za mě je to neskutečně náročné :^) Já bych to 100% nedala (zip) teď jsem umotala 3 šišky zavinu z domácího těsta, na oběd panenku a štouchane brambory a už mám nohy hore (H)
BaLiDa 30. 1. 2022, 12:00
@maršmeloun Přiznám se, že když někdy navařím normálně na oběd, mám pak taky dost. Nesnáším vyloženě pečení, krom cukroví, to budu radši vařit od rána do večera. Ale děti jak chodí ve škole na obědy, moc teplým jídlům přes týden nedám, jsem jen s (child11), ta má své dětské jídlo a já se ošulím ,-) nebo mám hodnou maminku (jidlo) ,-)
ani 28. 1. 2022, 11:02
Co budete o víkendu vařit?
Brůs 28. 1. 2022, 19:08
@ani Zitra losos. V nedeli medajlonky s peprovou omackou.
zelenoockam 28. 1. 2022, 19:14
@Brůs Mam 5 kilo panenky.1kg/110,-kc ^o)peprova je dobry napad.ii ze zelenym si ji dM ^o)v tydnu a kooopu polnicku,rukoly
princeznaK 28. 1. 2022, 18:43
@ani Udělala jsem vaničku bramborového salátu řízky,vinná klobása, zítra upeču kuře a udělám rizoto, pak mám v plánu asi po 10 letech játrovou omáčku
zelenoockam 28. 1. 2022, 18:56
@princeznaK Bty jo,cele kure jsem nepekla snad 10 let ,-) Hele,mame tady krasnych 16 st.to bys posla :-D
princeznaK 28. 1. 2022, 19:43
@zelenoockam Už nevím, co, tak dělám kuře k tomu salátu, já na vánoce mohla a teď to dohanim, máme 22 jsem pod dekou,ale zítra je víkend to jede teplo jinak ^o)
zelenoockam 28. 1. 2022, 19:54
@princeznaK Uz 17,8 +o(jsem v tricku :-Dkure kupuje cele.vetsinou vic a vykostim,naporcuju
Zrušený účet 28. 1. 2022, 18:19
@ani Jeden den čevabčiči a druhý asi lasagne. Dnes jsem začala roztrhlou bábovkou, vyklepávala jsem jí jako chleba ,-), nepřežila. Ale stejně už je půlka pryč Dnes jsem měla k obědu zapečené brambory se smetanou a sýrem a rajčátka, to byla velká dobrota.
maršmeloun 28. 1. 2022, 17:11
@ani Zitra panenku a štouchane brambory v neděli P priveze od Číňanů (pl) dneska pečené batáty a kuřecí na grilu (Y)
vlastaz 28. 1. 2022, 13:23
@ani Roštěnky s rýží a jinak ještě netuším +o(
ani 28. 1. 2022, 16:50
@vlastaz nad těma jsem taky přemýšlela Nakonec jsem to vymyslela jinak. Zítra udělám plněné bramboráky s krůtimi játry a v neděli špízy
sympatie 28. 1. 2022, 13:09
@ani Francouzské brambory zítra, v neděli segedín, knedlík
ani 28. 1. 2022, 16:50
@sympatie (F)
anilvap2 28. 1. 2022, 12:45
@ani Kuřecí stehenní řízky, brambory. Mám tu krůtí stehno. Tak buď upeču v igelitovém sáčku anebo udělám trhane a dám do quesadily.
ani 28. 1. 2022, 16:51
@anilvap2 Pečete v igelitovem sáčku? To jsem ještě neslyšela Je to tak lepší, nebo proč?
anilvap2 28. 1. 2022, 20:10
@ani Jak píše Zdena, jsou to speciální igelitove sáčky k tomu určené. Maso je z toho šťavnaté. Můžou se tam dát rovnou i brambory. Prodávají se v domácích potřebách atd. http://m.alza.cz/maxi/fino-sacky-na-peceni-5-ks-xxl-velikost-35-43cm-d5631510.htm?gclid=Cj0KCQiAxc6PBhCEARIsAH8Hff0qhMEQ1lC-j6oMfu4zGkbbJDEeOZL04ggrz1edohCrYhE3rqPA5FYaAl-6EALw_wcB&kampan=adwma_drogerie_pla_all_drogerie-css_domacnost_ostatni_m_9062902__DOMAD798
zdenakucerova 28. 1. 2022, 19:15
@ani Ali to jsou takové pečící sáčky, kam dáte třeba maso, brambory, koření, zavřete a víc se nestarate ,-)...maso je šťavnaté a dělá se rovnou s přílohou.Mivaji v papírnictví, Kaufland a tak .
ani 30. 1. 2022, 15:00
@zdenakucerova jj, to znám (Y)
zelenoockam 28. 1. 2022, 19:37
@zdenakucerova Ja to v tom neumim.proste.mi to z toho.nejede +o(
Ivanka1 28. 1. 2022, 12:33
@ani U nás zítra bude trhané vepřové maso v housce nebo tortille, jak kdo bude chtít. https://www.kucharkaprodceru.cz/housky-na-hamburgery/ https://www.kucharkaprodceru.cz/domaci-tortilly/ Polévka z kuřecích srdíček. V neděli špagety carbonara.
ani 28. 1. 2022, 16:52
@Ivanka1 (Y)
Julie1978 28. 1. 2022, 12:30
@ani chilli con carne v sobotu, v neděli chceme jet na hory lyžovat, tak si dáme něco tam.
ani 28. 1. 2022, 16:52
@Julie1978 (F)
zelenoockam 28. 1. 2022, 12:29
@ani Tvaruzkovy tataracek,pekne po saune s (B) Smazeny kvetak a kostky stiky brkase a picles Zelnacka na 2 dny Ameriky zapecene 4mi druhy syra se sunkou a salatek asi teply cervene zeli nebo z cinskeho klasiku. A dalsi vecere domaci leco,kvasovy chleb.uz mam iplne vse nakoupeno a vyrazime do hor
ani 28. 1. 2022, 16:52
@zelenoockam Ty vaříš na kšeft, nebo co?
zelenoockam 28. 1. 2022, 18:39
@ani Ne proc.2 vecere,polevka na 2 dny,dva obedy.vy nejite? ,-) Tady vichr kopa prasanu a vse zavate.uplny klid.luftaci zalezli.asi.pujdem do baru ,-) (B)
ani 28. 1. 2022, 18:46
@zelenoockam Jíme ,-) Ale přišlo mi toho moc ,-)
zelenoockam 28. 1. 2022, 18:55
@ani Vecere a obed s polevkou neni prece moc :^)
johnynka 28. 1. 2022, 11:14
@ani chtějí špagety a sekanou. Já nechci vařit už nic 8-| denně vařím 8-|
ani 28. 1. 2022, 16:53
@johnynka sekanou jsem taky dlouho nedělala, příště
Dan.ka 28. 1. 2022, 11:06
@ani Zítra prejt, brambory, zelí a v neděli panenku s houbovou omáčkou. (jidlo)
ani 28. 1. 2022, 11:07
@Dan.ka Jak děláte panenku s houbovou omáčkou?
Dan.ka 28. 1. 2022, 11:18
@ani Mám tu takový polopatický recept...Cibuli orestujes s kmínem, podlevas tak na 4x asi dokud cibule nebude do tmava, vždy vodu vyrestovat, pak zase vodu a furt dokola. Až to bude úplně do tmava, tak to zaleješ vodou nebo vývarem. Na pánvi si na másle orestovat houby do zlatova, část dáš k té cibuli vařit a část si necháš potom do hotové omáčky, kam je přidáš nakonec. Uvařený základ s houbami rozmixuješ, pak přidáš smetanu, sůl a pepř, mletý kmín, povařit chvilku a na konec do hotové omáčky zašlehat máslo a ty houby co jsi si nechala a na konec zelenou petržel.
ani 28. 1. 2022, 16:53
@Dan.ka děkuju (F)
zdenakucerova 28. 1. 2022, 12:23
@Dan.ka Danuš a nezkoušela jste mražené houby z lidlu? Potřebovala jsem "čerstvé" houby, ale ne žampiony, tak jsem je koupila a dobrý. Právě do podobných omáček nebo těstovin ideál
Dan.ka 28. 1. 2022, 12:33
@zdenakucerova Zdeni, já mám ještě balíček lesních hub v mrazáku (pro Martinu - na mražáku!), tak je chci spotřebovat a pak ještě mám hodně sušených. A až budu potřebovat, tak do toho Lidlu zajdu, vůbec nevím, že je tam mají (Y)
zdenakucerova 28. 1. 2022, 12:40
@Dan.ka svoje houby mám jen sušené nebo naložené, já to taky nevěděla...a brala jsem tam zeleninu a všimla si...ano na obalu to vypadá líp než uvnitř ,-), ale je to směs, kousky tak akorát velké...spíš do směsi nebo na přílohovou omáčku...do polívky a klasické houbové omáčky ne a ještě jsem pro výraznější chuť přidala podrcené sušené houby, ale určitě je ještě koupím
Alla (upraveno) 28. 1. 2022, 17:17
@Dan.ka Zeleninový boršč, sojovy segedin s knedlou , kruti řizky, bramboráčkymusim nakrmit kvasek a chlebik upecu. Ke ☕ asi štrůdle.
zelenoockam 28. 1. 2022, 12:33
@Alla A ja uz mam i napeceno ,-)brownies pro Berta,M.ma kolac boruvkovy s posxpkou.strudl az v nedeli. (pst)mame tady luxusni pekarstvi ,-)
yva 27. 1. 2022, 15:45
Dneska jsem zkoušela tyto (když mám ty 20% zakysanky za 3,- a pozítří projdou :p) a musím říct, že zatím nejmňamější (zajic) https://www.mimibazar.cz/recept/144558/uzasne-langose-od-kolegy-ze-slovenska
zelenoockam 27. 1. 2022, 12:35
Dite makarony s bolonskou My vvecer pirohy (zajic)slaninka,cibule,zakyska a mozna zeli,jestli se hecnu
anilvap2 27. 1. 2022, 12:28
Kuřecí kebab na špejli podle lednového časopisu Albert. Zeleninové hranolky, špecle.
kosticka 27. 1. 2022, 12:04
co si nosí vaše děti do školy k obědu? aby to mohly jíst studené? ve školní jídelně mají mít křenovou omáčku s knedlíkem a uzeným :-(
maršmeloun 27. 1. 2022, 12:55
@kosticka Silvi, pokud je to jeden den, což asi jo, protože křenová nebude celý měsíc ,-) dala bych o rohlik nebo chleba víc a vůbec neřešila, nebo ať si koupí cestou do školy na co má chuť (smich) jeden den se dá přežít (F)
ani 27. 1. 2022, 13:28
@maršmeloun si tu Jani?
maršmeloun 27. 1. 2022, 13:43
@ani Jj
ani 27. 1. 2022, 13:47
@maršmeloun Kdysi si tu psala o dobrotách z bramborového těsta? Už nedohledám Můžeš prosím tě napsat pár tipů?
maršmeloun 27. 1. 2022, 13:48
@ani Alenko já si pamatují jen placky *-) Nemám uplný okno ,-)
ani 27. 1. 2022, 13:50
@maršmeloun tak sem s nimi, prosím
maršmeloun 27. 1. 2022, 14:01
@ani Když se mi nechce tak je udělám jen z pytlíku a tam opravdu přidáš jen vodu a pro lepší chuť můžeš sníženou cibulku, sýr, uzené (Y) nebo z vařených brambor. Brambory uvařím, studené nastrouhat, přidat polohrubou mouku, vejce dost soli a zase cibulku, sýr, uzeninu (Y) uděláš placky a osmažíš, my k tomu míváme špenát ^o)
ani 27. 1. 2022, 14:03
@maršmeloun A nepsala si něco i na sladko? Nebo si to pletu? *-)
maršmeloun 27. 1. 2022, 14:14
@ani To určíte ne *-) jedině, že někdo si ty placky maže povidli, ale my to tak nejíme. Potom ještě kupované sladké br. knedlíky DonPepe, ty tu chvalím často ,-)
ani 27. 1. 2022, 14:22
@maršmeloun Hm, tak to byl někdo jiný a nevím kdo
Dan.ka 27. 1. 2022, 14:17
@maršmeloun Ty Jani, já už je nechválím :^)Nedávno jsme si je dali a už to není ono. Jsou takové nějaké mazlavé...blééé, už je nekoupím +o(
maršmeloun 27. 1. 2022, 14:30
@Dan.ka Já je mám venku v boudě v mrazáku možná uz od léta a ty jsou atejný *-) koupila jsem jich v Makru opravdu hodně ,-) tak to jsi mě zklamala děvče :´(
Dan.ka 27. 1. 2022, 14:36
@maršmeloun Uvidíš, třeba budou dobré...možná jsem je měla jen z nějaké nepovedené várky, ale odradilo mě to už napořád :^)
Leeroo 27. 1. 2022, 12:32
@kosticka Palačinky s tvarohem, řízek nakrájet na proužky a dát do bagety s trochou zeleniny, tousty, pokud je to jednorázovka a ne pravidelné stravování tak klidně jen větší svačinu - chleba, šunka... Něco ve stylu pizza šneků a nebo jsem dělala na výlety takové "měšce" z těsta, které se plnily masovou směsí - záleží, kolik chcete trávit času s přípravou *-)
danima3 27. 1. 2022, 12:26
@kosticka Testovinovy salat, bagetu s trhanym masem, sendviče se vším možným. Tortily se vším možným.
zelenoockam 27. 1. 2022, 12:10
@kosticka Bagetu s medajlonkama.1x v tydnu kdy maji dlouho vyucovani.mel i rajskou v termosce-polevku.jinak ji obedy doma.za skolni jsou vyhozene penize +o(
anilvap2 26. 1. 2022, 15:00
Dnes segedínský guláš, příloha špecle.
zelenoockam 26. 1. 2022, 15:07
@anilvap2 Kureci vyvar.tazeny od vcerejska.nejkrupavejsi rizecky na svete-delal Bert.mix zeleneho jak pro zelvu,batat.a vecer asi pirohy se slaninou a zakyskou.a (B)po saune. Teda ja ne :-@
anilvap2 26. 1. 2022, 15:16
@zelenoockam Křupavé řízečky bychom tady také velmi ocenili . (Y) A prozradí Bert recept? Já je dělám z bezlepkové strouhanky, Potom taky lehce křupou.
zelenoockam 26. 1. 2022, 15:36
@anilvap2 Ja mu je naklada.koreni,cesnek,jogurt.2 dny.a strouhanku mam vlastni.v ni je treba i houska se sxrem,zrnickove pecivo,takovy mix ruzneho peciva,mnoho druhu.delam ji cerstvou a ta teda pak je (Y)a na sadlicku ,-)
SarinaK 22. 1. 2022, 18:03
www.seznam.cz" target="_blank" title="https://www.prozeny.cz/clanek/dort-kuba-s-parizskou-slehackou-a-banany-77948#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=prozeny.sznhp.box&dop_req_id=anPHUR8IWDU-202201211445&dop_id=77948&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_sourcewww.seznam.cz" class="link--blue link">https://www.prozeny.cz/clanek/dort-kuba-s-parizskou-slehackou-a-banany-77948#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=prozeny.sznhp.box&dop_req_id=anPHUR8IWDU-202201211445&dop_id=77948&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_sourcewww.seznam.cz Luxusní, vyzkoušen (zajic)
klotylda 22. 1. 2022, 19:22
@SarinaK Nezbyl ti kousek? (H)
SarinaK 22. 1. 2022, 19:38
@klotylda pekl D, myslím, že je tam hodně přes půlku, dělal v malé formě. Je docela jednoduchej a chutná dobře.
klotylda 22. 1. 2022, 19:55
@SarinaK Někdy ho zkusím, ten bych mohla zvládnout i já.... ale teď nemám ingredience (H)
zelenoockam 22. 1. 2022, 19:44
@SarinaK Ten zvladam i ja.a ano.u nej plati,ze v jednoduchosti je krasa.davam na plech kako buchtu
yva 22. 1. 2022, 19:44
@SarinaK A vypadá žravě ;-)
anilvap2 22. 1. 2022, 18:17
@SarinaK Mňam, ten by mi určitě chutnal. (Y) Teď jsem si ale podobné věci zakázala. :^)
SarinaK 22. 1. 2022, 18:19
@anilvap2 já až od pondělí (smich) dala jsem si jen kousek, je tam málo mouky i cukru - 100gr.
anilvap2 22. 1. 2022, 18:25
@SarinaK Už asiv14 dní se snažím o odlehčený jídelníček. Především bez cukru. Poslední dobou jsem snad už nic jiného nejedla. Je to těžký. Všude nástrahy v podobě podobných dortík, borůvkových koláčů, čokoládových bonbónů. To je fakt hrozný +o( Jak to má jeden vydržet. :´( ,-)
zelenoockam 22. 1. 2022, 19:00
@anilvap2 Nic takoveho nejim x let a jen kynu +o(takze se na to brzy co?nn ,-)
e-sladkyspanek.cz 22. 1. 2022, 19:56
@zelenoockam Hodně dělá pivo . Bohužel .
zelenoockam 22. 1. 2022, 19:57
@e-sladkyspanek.cz Pul roku ani jedno.3 kila nahoru :^)
anilvap2 22. 1. 2022, 19:46
@zelenoockam Moniko, co na to říct Že cukr není jediná věc, po které se tloustne... (H) V mém případě to tak ale je. Když vynechám cukr, a přidám víc pohybu, tak půjde váha dolů. Mně nevadí zadek, co mi narostl. Mně vadí ta pneu v pase. Všechno mě škrtí. V práci skoro pořád sedím. Si pak připadám jak přeštípnutá (smich)
zelenoockam 22. 1. 2022, 19:54
@anilvap2 Zavidim 8o|zadek bych brala vetsi,klidne,ale zbytek orezat,nekolik desitwk kil +o(

Vybrali jsme pro vás

Kategorie