Zobrazit přihlášovací formulář
Výchozí avatar
maršmeloun 22. 2. 2018, 13:24
Holky vařil jste někdo koprovku s kysanou smetanou *-) Měla jsem jí v plánu a mám pouze kysanku :^)
Silverwing1 22. 2. 2018, 13:31
@maršmeloun Občas také dělám ze zakysané-koprovka se už nemusí dokyselovat octem (nám více chutná ze zakysané), ale zakysanka se ráda sráží :-S Osvědčil se mi postup, že nechám zakysanku, aby měla pokojovou teplotu, pak do ní zamíchám hladkou mouku a nakonec přidám několik lžic horkého vývaru a šup zavařit do hrnce...občas je to loterie, ale na 99% se nesrazí (1% se mi nepovede). Pokud dáváte i ocet, tak nejdříve ho nechte pořádně převařit a pak postup viz výše. Držím palce, je to se zakysankou i o štěstí ,-) Zakysanka musí být tučnější min 16%, ale čím více tím lépe...jinak se více sráží
maršmeloun 22. 2. 2018, 17:05
@Silverwing1 Tak se musím pochválit ,-) je opravdu moc dobrá |:o). Dělám z nakládaného kopru tak ocet už nedávám a je skutečně lepší než ze smetany ^o). Děkuji za radu (L)
Silverwing1 22. 2. 2018, 20:21
@maršmeloun Jsem ráda, že se koprovka povedla. Držela jsem Vám palce. Někdy je to opravdu se zakysanou smetanou hazard, ale chuť je deluxe :-)
maršmeloun 22. 2. 2018, 13:35
@Silverwing1 Klárko děkuji za recept (L) vyzkouším a snad se podaří :^).

Vybrali jsme pro vás

Kategorie