Zobrazit přihlášovací formulář
Výchozí avatar
Dajdulík 24. 5. 2018, 11:53
Prosím, smažíte některá sýr goudu - 48%. Mají ji v akci, tak bych chtěla zkusit, máte některá zkušenost, aby mi nevytekla. Děkuji. (F)
krišon 24. 5. 2018, 15:31
@Dajdulík Obalím 2x a smažím po jednom kuse v kastrolku ve vysoké "vrstvě" oleje, olej je nahoře i dole, jednou otočím ... nevyteče nikdy. Sousedka dává na půl hodiny do mrazáku ....také vyzkoušeno ...
Denča+Anča 25. 5. 2018, 11:37
@krišon Prosím asi hloupý dotaz, ale do mrazáku obalený nebo neobalený? (F)
krišon 25. 5. 2018, 11:54
@Denča+Anča Obalený, může tam být i několik dní, pak ho ale před smažením na půl hodinu vyndám, aby se po usmažení pěkně roztékal. Pokud ho použivám hned, tak obalím, na chvilku do mrazáku a z něho rovnou do oleje ...
Denča+Anča 25. 5. 2018, 11:58
@krišon Děkuji, určitě vyzkouším. (F)
jad 24. 5. 2018, 13:22
@Dajdulík Já smažím, ale mně vyteče jakýkoli sýr i když ho obalím víckrát (F)
sonasona 28. 5. 2018, 13:16
@jad Zřejmě smažíte moc pomalu . Ale to není třeba, protože sýr se nemusí nijak tepelně upravovat. Jenom usmažit tu strouhanku na něm a to jde rychle.
Dajdulík 24. 5. 2018, 13:24
@jad Děkuji. Já dávám před smažením do mrazáku a to pomůže, tak snad se podaří i Gouda. :-$

Vybrali jsme pro vás

Kategorie