Dajdulík
24. 5. 2018, 11:53
Prosím, smažíte některá sýr goudu - 48%. Mají ji v akci, tak bych chtěla zkusit, máte některá zkušenost, aby mi nevytekla. Děkuji.
krišon
24. 5. 2018, 15:31
@Dajdulík
Obalím 2x a smažím po jednom kuse v kastrolku ve vysoké "vrstvě" oleje, olej je nahoře i dole, jednou otočím ... nevyteče nikdy. Sousedka dává na půl hodiny do mrazáku ....také vyzkoušeno ...
Denča+Anča
25. 5. 2018, 11:37
@krišon
Prosím asi hloupý dotaz, ale do mrazáku obalený nebo neobalený?
krišon
25. 5. 2018, 11:54
@Denča+Anča
Obalený, může tam být i několik dní, pak ho ale před smažením na půl hodinu vyndám, aby se po usmažení pěkně roztékal. Pokud ho použivám hned, tak obalím, na chvilku do mrazáku a z něho rovnou do oleje ...