Zobrazit přihlášovací formulář

Potahování dortů, poradna

Založit nové diskusní téma
Výchozí avatar
SOYERKA 15. 2. 2019, 12:44
Zdravím maminky, mám dotaz, budu dělat dort s krémem a na tom potahovací hmota, zdobený marcipanem.. Vydrží v lednici ve stejném stavu když ho chci až na neděli.. Nebo lepší udělat až zítra.. Děkuji za radu (F)
Venunka 15. 2. 2019, 12:47
@SOYERKA můžete udělat hned, vydrží (F) jen pod potahovku musíte dát máslový krém, aby vám ta potahovka netekla (ale to asi víte ) (F)
SOYERKA 15. 2. 2019, 13:31
@Venunka Dělám ten krém puding+máslo, může být? Já jsem takový ten laik/nadšenec a dělám dorty jen pro rodinu..takže místy pokus/omyl ,-)
Venunka 15. 2. 2019, 13:36
@SOYERKA no, toho pudinku musí být opravdu minimum, ten krém kolem já dělám jen máslový, je to prostě 100% jistota, že vám ten marcipán nenatáhne vodu (mléko) z toho pudinku a nepoteče vám to (F)
SOYERKA 15. 2. 2019, 13:43
@Venunka Poradíte mi prosím jak ten máslový krém udělat, moc děkuji (L)
Venunka 15. 2. 2019, 13:48
@SOYERKA je to jen máslo + moučka + trochu rumu pro chut, ale chce to šlehat balonovou metlou na nejvyšší otáčky klidně 10minut, ono to dost zbělá a nabude, i chutově to nepřipomíná tolik máslo, používám tedy jen na to pomazání.....pokud by jste chtěla jde do toho přidat třeba nutela nebo rozehřátá čokoláda (skoro studená)...možností je víc (F)
SOYERKA 15. 2. 2019, 14:04
@Venunka Moc a moc dekuju, zase jsem o něco chytřejší (L)
Venunka 15. 2. 2019, 14:33
@SOYERKA není zač, at se (^) podaří (F)
SOYERKA 15. 2. 2019, 15:36
@Venunka Děkuji, doufám že jo.. Občas to jsou nervy ,-)

Vybrali jsme pro vás

Kategorie