Zobrazit přihlášovací formulář

Potahování dortů, poradna

Založit nové diskusní téma
Výchozí avatar
ladab 12. 11. 2020, 19:32
Dobrý den, prosím, čím nahradit to podmáslí, které nemám a jdu právě péct nějaký dort (chci světlý, krém maskarpone, nahoře ovoce a makronky). Chci nějaký skvělý korpus, pořád peču tmavé dorty. Tento se mi líbí, ale co s tím podmáslím??? http://www.navidlicku.com/2016/05/vanilkovy-dort-s-mascarpone-malinami.html#.X618tKvPy70
klekanda 12. 11. 2020, 23:11
@ladab PODMÁSLÍ Smíchejte jeden šálek mléka s jednou lžící octa nebo citronové šťávy a získáte náhražku do receptu místo podmáslí. Při pečení podmáslí nahradí i jogurt smíchaný s mlékem v poměru 1:1. https://www.google.com/search?client=opera&hs=VIO&ei=nLKtX9vrJ4-bjLsPs7ynoAw&q=čím+nahradit+podmáslí&oq=čím+nahradit+podmáslí&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQARgAMgIIADIGCAAQFhAeOgQIABBHUJMiWJMiYLRRaABwAngAgAFCiAFCkgEBMZgBAKABAqABAaoBB2d3cy13aXrIAQjAAQE&sclient=psy-ab
ladab 13. 11. 2020, 11:58
@klekanda Děkuji, nakonec jsem to taky vygooglila a použila jsem ten bílý jogurt s mlékem, korpus vypadá dobře, tak věřím, že se to sní (pl)

Vybrali jsme pro vás

Kategorie